Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Τι να κάνετε για να μη σας τσιμπήσει ποτέ κουνούπιΜαζί με τις διακοπές και την ξεγνοιασιά, το καλοκαίρι είναι δυστυχώς συνώνυμο και με τα ενοχλητικά κουνούπια.
Μπορούμε όμως να προστατευθούμε εάν γνωρίζουμε ποιες είναι οι φυσικές μυρωδιές που απωθούν αποτελεσματικότερα τα κουνούπια.

Πράσινο τσάι - καρκίνος του παγκρέατος: Σημειώσατε "1"Μια νέα έρευνα δείχνει πως το πράσινο τσάι και τα εκχυλίσματά του να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν στην καταπολέμηση του καρκίνου και ειδικότερα του καρκίνου του παγκρέατος.

Η Ελλάδα θα τινάξει την τουριστική μπάνκα στον αέρα. Ξανάγινε must για διακοπέςΣτα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Ελλάδα δεν «παίζει» μόνο στις οικονομικές ενότητες με τίτλους που περιλαμβάνουν λέξεις όπως «κρίση» και «χρέος». Τις τελευταίες εβδομάδες, τη συναντάμε και στις ενότητες που ασχολούνται με ανθρώπους της showbiz και του αθλητισμού, καθώς φέτος όλα συνηγορούν ότι η τουριστική ανάκαμψη της Ελλάδας είναι άνευ προηγουμένου.

Ξεκινούν στις 15 Ιουλίου οι καλοκαιρινές εκπτώσειςΤην ερχόμενη Τρίτη δίνεται η εκκίνηση για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις. Η χώρα μας μαστίζεται από μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να βλέπουν τις προσφορές που έρχονται ως καλοκαιρινή όαση.