Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

5 συμβουλές για να αποφύγετε τον καρκίνο του μαστού



Ο φόβος δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος ειδικά όταν μιλάμε για την υγεία και την διατήρησή της. Η πρόληψη και κυρίως η ενημέρωση είναι αυτά που μας βοηθούν και μας θωρακίζουν πάντα.

Ψαλίδι στις εξετάσεις των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, λόγω εξάντλησης των κονδυλίων



Στη θέσπιση νέων μέτρων εις βάρος των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, προσανατολίζεται το υπουργείο Υγείας, μετά τη διαπίστωση ότι τα κονδύλια που έχουν προυπολογισθεί για την κάλυψη των εργαστηριακών και διαγνωστικών εξετάσεων, δεν φτάνουν για την κάλυψη των αναγκών του 2014.

Κρίνεται σήμερα η παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση



Στη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου κρίνεται η παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και ουσιαστικά αν η χώρα θα οδηγηθεί σε βουλευτικές εκλογές.

Νέα μείωση στα ασφάλιστρα των Ι.Χ. αυτοκινήτων



H πτωτική τάση των ασφαλίστρων αυτοκινήτου συνεχίστηκε κατά το α' τρίμηνο 2014, με το μέσο ασφάλιστρο (σε αυτοκίνητο πενταετίας, 1600 κ.ε.) να υποχωρεί κατά 10% σύμφωνα με μεσίτες με μεγάλη εκπροσώπηση στην ασφαλιστική αγορά αυτοκινήτου.

Ποιοι και πόσο θα πληρώσουν τέλος επιτηδεύματος και ποιοι απαλλάσσονται



Μαύρα θα είναι και πάλι τα μαντάτα που θα φέρει το εκκαθαριστικό του φόρου εισοδήματος για ελεύθερους επαγγελματίες και μπλοκάκια, καθώς η περσινή επιβάρυνση θα υπάρχει και φέτος και δεν είναι άλλο από το τέλος επιτηδεύματος.

Νέο επίδομα 370 ευρώ για τα χαμηλά εισοδήματα -Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι



Σε ισχύ θα έχει θέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, το υπουργείο Εργασίας, το πιλοτικό πρόγραμμα για το επίδομα ελάχιστου εισοδήματος, που θα παρέχεται σε δικαιούχους με πολύ χαμηλά εισοδήματαμ, ενώ το ύψος τους θα καθοριστεί με την ανακοίνωση του προγράμματος.