Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ



Τον διάλογο που αποφεύγουν με κάθε τρόπο, παρά τις συνεχείς προσκλήσεις της «Συμμαχίας Ηπειρωτών», οι υπόλοιπες παρατάξεις άνοιξε τελικά μαζί με τους πολίτες η παράταξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου Ζάψα, το βράδυ της Δευτέρας.

Επισκέψεις της υπ. Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγας Γεροβασίλη στην Άρτα



Το πρωί της Δευτέρας 12/5/14 η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, μαζί με τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας Βασίλη Γιολδάση και υπ. περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Άρτης και συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ.κ. Ιγνάτιο Δ’.

Μήνυμα νίκης για την «Εποχή Δημιουργίας -ριζοσπαστική συνεργασία» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Γιάννος, έστειλαν οι Δημότες της Αθήνας.



Στην πολυπληθέστατη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του προς τους ετεροδημότες της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο «Χαλκιάς Παλλάς», ο Γιώργος Γιάννος κατέστησε σαφές ότι διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις τη δημαρχία του Δήμου Ζηρού στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Επίσκεψη κ. Μπαρτζώκα στον Πρύτανη και το προσωπικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων



Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της παράταξης "Γιάννενα Τώρα" κ. Άρης Μπαρτζώκας, συνοδευόμενος από πολλούς υποψήφιους του συνδυασμού του. Ο υποψήφιος δήμαρχος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, άλλωστε "έπαιζε" εντός έδρας, από τους πάντες.

Έμπρακτη η στήριξη της χοιροτροφίας από τη νυν Περιφερειακή Αρχή



 Η στήριξη της χοιροτροφίας ήταν ένα από τα βασικά θέματα που τέθηκαν κατά την επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου και υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην περιοχή της Φιλιππιάδας.

Παρεμβάσεις για τους αγρότες και την προστασία του Αχέροντα




Στο Καναλάκι, στις συναντήσεις που  έγιναν,  τέθηκε και το έργο εισόδου της κωμόπολης για την επιτάχυνση του οποίου υπήρξαν παρεμβάσεις του νυν Περιφερειάρχη, ενώ τις ευχαριστίες τους μετέφεραν για μια ακόμη φορά προς τους κ. κ. Καχριμάνη και Ιωάννου  αγρότες της περιοχές ΤΟΕΒ Αχέροντα για τους καθαρισμούς που για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες έγιναν στον ποταμό με τις οποίες προστατεύονται οι καλλιέργειες, για τους καθαρισμούς των αποστραγγιστικών αυλάκων, αλλά και για την κάλυψη των δαπανών αποκατάστασης των αντλιοστασίων του.

Οι σύγχρονες υποδομές αναβαθμίζουν την περιοχή Πάργας- Καναλακίου


Τη νέα ώθηση που δόθηκε την τελευταία τριετία στην ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης της Πρέβεζας,   με την προώθηση σημαντικών έργων, αλλά και την υλοποίηση δράσεων τουριστικής προβολής από τη νυν Περιφερειακή Αρχή επιβεβαίωσαν κάτοικοι, επαγγελματίες και αγρότες, σε Μεσοπόταμο, Πάργα και Καναλάκι σε συναντήσεις που είχε μαζί τους, κατά τη διάρκεια προεκλογικών περιοδειών,  ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλεξ. Καχριμάνης, ο οποίος συνοδεύονταν από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.