Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑΑπό το Δήμο Ιωαννιτών γίνεται γνωστό ότι από την Τετάρτη 05/11/2014 μέχρι και το Σάββατο 8/11/2014 θα είναι κλειστή η οδός Αρχ. Μακαρίου στο ρεύμα προς Ανατολή (από τη συμβολή με την οδό Γ. Πλαστήρα μέχρι την οδό Γκραμπάλας) λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Πώς θα καταλάβετε ότι ο θυρεοειδής σας… τεμπελιάζει!Ο θυρεοειδής είναι ένας αδένας που βρίσκεται στο πρόσθιο μέρος του λαιμού. Είναι ο μεγαλύτερος ενδοκρινής αδένας του ανθρώπινου σώματος και απελευθερώνει τις θυρεοειδικές ορμόνες, οι οποίες επηρεάζουν το μεταβολισμό, την ανάπτυξη και τη θερμοκρασία του σώματος.

Πού έχουν πάει τα χρήματα του ΕΣΠΑ -Αγώνας δρόμου για τα υπολειπόμενα 6 δισ. ευρώ [πίνακας]Στο ικανοποιητικό 75% απορροφητικότητας των κονδυλίων του ΕΣΠΑ βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Σε κάποια προγράμματα, μάλιστα, το ποσοστό ανεβαίνει ακόμη και στο 82%.

Οριστικά «ελεύθεροι» οι λογαριασμοί έως 1.500 ευρώ: Πώς θα εξασφαλίζεται ηλεκτρονικά το ακατάσχετοΧωρίς αποδεικτικό μισθοδοσίας κάθε μήνα θα μπορούν πλέον οι Έλληνες πολίτες να εισπράτουν από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, τους μισθούς ή τις συντάξεις τους.