Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Οδηγός για τη δήλωση κοινωνικού μερίσματος - Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Το πρώτο προεκλογικό δώρο της κυβέρνησης έχει γίνει το μήλον της Έριδος, αφού αφορά σχεδόν 600.000 οικογένειες σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών.
Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ιδιαίτερα υψηλή συμμετοχή, με τα ελάχιστα ευρώ να αποτελούν μια μικρή ανάσα για τους διαλυμένους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι πολίτες. Σύμφωνα με τον γραμματέα δημοσίων εσόδων Χ. Θεοχάρη, έχουν υποβάλλει αίτηση και άτομα με περιουσία... 2 εκατ. ευρώ!

Τα κρυφά «μπόνους» για σύνταξη από τα 52 -Οδηγός για την πρόωρη έξοδο



Τα κρυφά «μπόνους» που υπάρχουν, μπορούν να εκμεταλλευτούν χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, κατοχυρώνοντας σύνταξη με χαμηλό όριο ηλικίας, το οποίο ξεκινά από τα 52 χρόνια, επιλέγοντας τις προϋποθέσεις του 2011 ή του 2012.

Αναλυτικός οδηγός για τις ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων



Από 1/1/2015 αναμένεται να καταργηθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών και πλέον θα προωθηθεί το νέο πλαίσιο για την εξωδικαστική διευθέτηση μεταξύ τραπεζών και δανειοληπτών.

Συναντήσει​ς-Περιοδεί​ες Όλγας Γεροβασίλη την Τρίτη 22/4/14 στην Π.Ε. Ιωαννίνων

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" θα επισκεφθούν την Τρίτη 22 Απριλίου, στις 9:30 το πρωί, το Δημαρχείο Ιωαννίνων και στη συνέχεια θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο, προκειμένου να ενημερωθούν για ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και την αποδοτικότερη δυνατή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα, αλλά και στον μελλοντικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής μας..

Στις 21 Ιουνίου πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας "ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ"

Ο Εκπολιτιστικός, Μορφωτικός και Λαογραφικός Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής " ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ", ε ν η μ ε ρ ώ ν ε ι  τα Μέλη ,Φίλους-Μέλη του, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους  του Δήμου μας, τους Φορείς,, κλπ...,τους κατοίκους του Δήμου μας, ως και όλους τους Απόδημους Ηπειρώτες του Νομού Αττικής και λοιπούς Συλλόγους της Αττικής,...,ότι η καθιερωθείσα  ετήσια εκδήλωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, με ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ-ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ,με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, από την  ΗΠΕΙΡΟ και όχι μόνο, θα π ρ α γ μ α τ ο π ο ι η θ ε ί ,το  ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 και με ώρα προσέλευσης-έναρξης την 20,30'  στον ανοικτό προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου (Πατρ. Ιωακείμ 2, πλησίον ΗΣΑΠ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ).

Παγκόσμια ημέρα δημιουργικότητατας και καινοτομίας

Σήμερα είναι η   Παγκόσμια ημέρα Δημιουργικότητας και καινοτομίας, η οποία, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, αλλά αντίθετα να είναι η απαρχή λήψης πολιτικών αποφάσεων που θα αποτελέσουν τα εργαλεία στα χέρια των Ελλήνων επιστημόνων και οραματιστών για ένα καλύτερο κόσμο που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.
                                                                                                                  ΝΑΤΑΣΣΑ  ΤΥΡΟΥ - ΟΥΖΑ
ΥΠΟΨ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

Κάηκε διώροφο σπίτι στο Κεφαλόβρυσο

Ανήμερα του Πάσχα και ώρα 17.30 στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διώροφη μονοκατοικία, ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, πλην της στέγης.
Η  πυρκαγιά κατασβήσθηκε από την Πυροσβεστική  η οποία επελήφθη προανακρίσεως.

Δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές.    

Συνελήφθη 34χρονος έμπορος ναρκωτικών στο Σουλόπουλο Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του πάνω από -186- κιλά κάνναβης

Νωρίς το πρωί σήμερα (21-04-2014), στο 30ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας (διασταύρωση Σουλόπουλου), μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Β΄ Δελβινακίου, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.