Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ζηλεύω... τον Νίκο ΜαζιώτηΓιατί να μην κάνουμε και εμείς μια τρομοκρατική οργάνωση,

Μητροπολίτης Ιωαννίνων: ''Θα είμαι ο πρώτος εργάτης και διάκονος του τόπου''Tέσσερις δεκαετίες πέρασαν από τότε που η πόλη των Ιωαννίνων υποδέχθηκε τον ποιμενάρχη της.
Χθές το απόγευμα, ο τοπικός κλήρος, οι αρχές του τόπου και ο λαός της πρωτεύουσας της Ηπείρου, καλωσόρισαν τον νέο τους Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο.

Κοινωνικός τουρισμός: Η επιδότηση διακοπών, η επιταγή, οι δικαιούχοι και οι πάροχοιΣτη δεύτερη εβδομάδα μπαίνει από σήμερα η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, η οποία και θα ολοκληρωθεί στις 11 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι.

Εκτόξευση των βάσεων στις περιζήτητες σχολές -Πού θα σημειωθεί άνοδος πάνω από 700 μόριαΜε το βλέμμα... στραμμένο στις βάσεις εισαγωγής των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της χρονιάς του 2012 θα πρέπει να είναι οι φετινοί υποψήφιοι και κυρίως εκείνοι που στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές όλων των επιστημονικών πεδίων, αφού τα μόρια θα κινηθούν ανοδικά.

Συνταξιούχοι ετών 50 επιβαρύνουν το σύστημα -Τέλος στις πρόωρες συντάξεις, τι αλλάζει στο ασφαλιστικό «Η ύπαρξη συνταξιούχων γήρατος σε ηλικία κοντά ή μικρότερη των 50 ετών στερείται κάθε λογικής». Αυτό ήταν ένα μόνο από τα συμπεράσματα της μελέτης του ΚΕΠΕ για το ασφαλιστικό σύστημα της Ελλάδας, τα ευρήματα της οποίας προκαλούν σοκ. Γιατί καταλήγει ότι απέτυχαν παταγωδώς οι προσπάθειες συμμαζέματος των Ταμείων που έχουν γίνει έως τώρα και σημειώθηκε «έκρηξη» συνταξιοδοτήσεων.