Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τα πρώιμα σημάδια που φανερώνουν το ΠάρκινσονΗ νόσος Πάρκινσον είναι μια εγκεφαλική διαταραχή που προκαλεί σταδιακή απώλεια ελέγχου του μυϊκού συστήματος. Τα συμπτώματα είναι αρχικά ήπια και μπορεί να περάσουν απαρατήρητα.

Οι προσωρινοί πίνακες των αναπληρωτών καθηγητώνΑναρτήθηκαν σήμερα οι προσωρινοί πίνακες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, για το σχολικό έτος 2014-2015.

Μεγάλη κομπίνα από φαρμακοποιούς στην Καρδίτσα: Εγραφαν φάρμακα ακόμη και σε νεκρούςΜεγάλη απάτη με παράνομες συνταγογραφήσεις έφερε στο φως η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, καθώς όπως διαπιστώθηκε φαρμακοποιοί από την Καρδίτσα συνταγογραφούσαν φάρμακα ακόμη και σε πεθαμένους, αποκομίζοντας σημαντικά χρηματικά ποσά από το 2012 μέχρι και σήμερα.

Αρτα: Ενας νεκρός και 11 τραυματίες από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείοΈνας νεκρός και τουλάχιστον 11 τραυματίες, είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης λεωφορείου, με ΙΧ αυτοκίνητο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο 140ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου -Ιωαννίνων, στη θέση Συκούλα κοντά στην Άρτα.

Το ποδήλατο που δεν μπορεί να κλαπεί: Τρία κολεγιόπαιδα από τη Χιλή σχεδίασαν την εφεύρεση του μέλλοντοςΣτην τάση που έγινε μάστιγα έρχονται να δώσουν λύση τρεις φοιτητές από τη Χιλή, οι οποίοι ισχυρίζονται πως έχουν κατασκευάσει το ποδήλατο που δεν μπορεί να κλαπεί.