Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Επιστροφή πινακίδων με "μηνιαία τέλη"



Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών περισσότερα από 1,1 εκατ. οχήματα έχουν τεθεί σε ακινησία την περίοδο 2009-2013. Πολλοί ήταν οι φορολογούμενοι που τα τελευταία χρόνια αδυνατούσαν να συντηρήσουν το ΙΧ τους και έτσι είχαν «προχωρήσει» στη λύση της κατάθεσης πινακίδων και άδειας.

Όλη η απόφαση και παραδείγματα για το κοινωνικό μέρισμα. Πώς θα πάρετε τα χρήματα



Δημοσιεύτηκε σύμφωνα με το dikaiologitika.gr η απόφαση για το κοινωνικό μέρισμα από το υπουργείο Οικονομικών όπου καθορίζονται όλες οι λεπτομέρειες για το ποιοι θα πάρουν το επίδομα των 500 ευρώ που θα κλιμακώνεται έως τα 1000 για περιπτώσεις πολυτεκνικών οικογενειών.Οι αιτήσεις θα γίνουν στο Taxisnet και ως καταληκτική προθεσμία για την υποβολή της αίτησης ορίζεται η 30/6/2014.

Απάτη "μαμούθ" στο Δημόσιο: Ζημίες 13 εκατ. ευρώ από συντάξεις πεθαμένων



Απάτη δεκαετιών με 179 υποθέσεις παράνομων εισπράξεων συντάξεων σε όλη την επικράτεια, που ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο κατά τουλάχιστον 12 εκατ. ευρώ, εξιχνίασε η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι εννέα κλάδοι που ενισχύονται μέσω ΕΣΠΑ -Ποιοι θα μοιραστούν 4,2 δισ. ευρώ



Εννέα επιχειρηματικοί κλάδοι αναμένεται να μοιραστούν τα 4,2 δισ. ευρώ από το νέο ΕΣΠΑ, με στόχο την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, με το υπουργείο Ανάπτυξης να υπολογίζει πως οι χρηματοδοτούμενες δράσεις θα είναι έτοιμες να προκηρυχθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου.