Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ING Ελλάδος: Ένας Ηγέτης με σειρά επίσημων βραβείων



Η ING Ελλάδος επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς διανύει μία χρονιά σημαντικών διακρίσεων και βραβείων. Κατά τη διάρκεια του 2014, οι βραβεύσεις της ING από διεθνείς και ελληνικούς οργανισμούς, σε διάφορους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας, αποτελούν την καλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών για καινοτομία, βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών και ευθυγράμμιση με την παγκόσμια στρατηγική του Ομίλου.

Ο χυμός που διαλύει το ουρικό οξύ στις αρθρώσεις



Το ουρικό οξύ είναι μια χημική ουσία που δημιουργείται όταν ο οργανισμός διασπά τις ουσίες που ονομάζονται πουρίνες.
Οι πουρίνες βρίσκονται σε ορισμένες τροφές και ποτά. Αυτά περιλαμβάνουν κυρίως το συκώτι, τις αντσούγιες, το σκουμπρί, τα ξερά φασόλια, τα μπιζέλια και την μπύρα.

Τεκμήρια τέλος από το 2015: Πώς θα υπολογίζεται το πραγματικό εισόδημα



Μόνο εάν θέσει βέτο η Τρόικα, θα παραμείνουν εν ισχύ τα πολυσυζητημένα τεκμήρια, καθώς τόσο η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων όσο και το υπουργείο Οικονομικών επιθυμούν την πλήρη κατάργηση τους από την επόμενη χρονιά.

Οσα πρέπει να ξέρετε για τα ρυθμίσεις των «κόκκινων» δανείων



Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται όσοι έχουν επιχειρηματικές οφειλές και αναζητούν με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να υπαχθούν στις νέες ρυθμίσεις που ανακοίνωσε ο Νίκος Δένδιας ώστε να ρυθμιστούν τα χρέη τους βάσει της τροπολογίας που κατατέθηκε τη Δευτέρα.

Η απίστευτη περιπέτεια μιας 14χρονης από την Κοζάνη -Πήγε για εξαγωγή δοντιού και κατέληξε στη ΜΕΘ



Οπως έχει αναφερθεί σε διάφορα ρεπορτάζ πολλοί κάτοικοι των βόρειων περιοχών της χώρας, από το ξέσπασμα της κρίσης και μετά, επισκέπτονται γειτονικές χώρες για να κάνουν τις δουλειές τους, από το να πάνε γυμναστήριο μέχρι να κάνουν τις εξετάσεις τους και να επισκεφθούν γιατρούς.