Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Με αυτές τις 8 τροφές δε θα αρρωστήσετε φέτος το χειμώνα!Ειδικά αν το ανοσοποιητικό σας δεν είναι και στα καλύτερά του, τότε το συγκεκριμένο κείμενο σας αφορά.
Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, είναι δυνατόν να θωρακίσετε τον οργανισμό σας, φέτος το χειμώνα, απλά και μόνο καταναλώνοντας 8 «μαγικές» τροφές.
Γνωρίστε τις 8 υπερ-τροφές που επιβάλλεται να κατέχουν περίοπτη θέση στην κουζίνα σας όλο το χρόνο!

Καταιγίδες, ανεμοστρόβιλος και χαλάζι προκάλεσε σοβαρές ζημιές στα ΙωάννιναΠολλά είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία τις τελευταίες ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Εκτός από τα Ιωάννινα που επλήγησαν από ανεμοστρόβιλο περίπου στις 5 το απόγευμα, κάτι ανάλογο έγινε λίγο αργότερα και στην Ηγουμενίτσα, όπου ένας ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη, ενώ από τη δυνατή βροχή κατέβηκαν χείμαρροι με πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και πολλά υπόγεια.

Νέες δεσμεύσεις ζητάει η ΤρόικαΔεν χαλαρώνουν καθόλου από τη σκληρή στάση οι δανειστές, καθώς με το απαντητικό e-mail που έστειλαν τα ξημερώματα στην ελληνική κυβέρνηση ζητούν από την Αθήνα περισσότερες εξηγήσεις και ρητές δεσμεύσεις για τα δημοσιονομικά.