Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Πρέβεζα: Παραλίγο τραγωδία με έναν 7χρονοΤην τελευταία στιγμή σώθηκε ένα 7χρονο αγόρι, το οποίο λίγο έλειψε να πνιγεί το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ έκανε μπάνιο σε πισίνα ξενοδοχείου στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πρέβεζας.

Θέλεις να αλλάξεις δουλειά; Αυτές οι 14 ερωτήσεις δείχνουν αν αξίζει τον κόποΥπάρχουν αυτοί που δεν έχουν δουλειά και οι άλλοι που θέλουν να αλλάξουν δουλειά. Για τους πρώτους αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή, για τους δεύτερους να απαντήσουν σε 14 βασικές ερωτήσεις. Μόνο έτσι θα καταλάβουν αν αξίζει τον κόπο να φύγουν από εκεί που εργάζονται τώρα.

Ποιος είναι ο συνταξιούχος που τον τσίμπησε το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή-μαμούθ 23,5 εκατ. ευρώΣοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η νέα λίστα προσώπων με προκλητική φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων. Ομως η περίπτωση που προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι αυτή ενός συνταξιούχου από τη Γλυφάδα ο οποίος έσπασε όλα τα ρεκόρ.

Συνέλαβαν τους Ελληνες χάκερς που τρομοκράτησαν το Ιντερνετ -Mόλυναν 250.000 PC μέσω Facebook και έκλεψαν κωδικούςΣτα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο Ελληνες χάκερς, ηλικίας 27 και 31 ετών, οι οποίοι σκόρπισαν τον τρόμο παγκοσμίως μέσω Ιντερνετ. Συγκεκριμένα οι δυο χάκερς μέσω κυρίως του Facebook είχαν μολύνει 200.000, πιθανότατα και 250.000 υπολογιστές σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του ιού Lecpetex που είχαν φτιάξει οι ίδιοι.