Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ποια θα είναι η αποζημίωση των υπαλλήλων ΟΤΑ. Τα ποσά για όσους εργαστούν στις εκλογέςΤα ποσά που είχαν λάβει τον Ιούνιο του 2012 οι υπάλληλοι ΟΤΑ δείχνουν από το υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με την αποζημίωση των εκλογών της Κυριακής 25ης Ιανουαρίου, καθώς ακόμη δεν έχει δημοσιευθεί η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών.

Εκλογές 2015: Πόσους σταυρούς θα βάλουν οι ψηφοφόροι ανά περιφέρειαΕνα από τα ερωτήματα των ψηφοφόρων πριν τις κάλπες είναι το «πόσους σταυρούς βάζουμε στις εκλογές;».
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου οι ψηφοφόροι περιφερειών με 1 έως 3 έδρες έχουν δικαίωμα να βάλουν έναν «σταυρό» προτίμησης, δύο «σταυρούς« στις περιφέρειες που εκλέγουν 4-7 βουλευτές, 3 «σταυρούς» για περιφέρειες με 8-12 βουλευτές και τέσσερις στις περιφέρειες που εκλέγουν από 13 και άνω βουλευτές.

Στον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας για 15 ημέρες οι τράπεζεςΣτον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας υπάγονται πλέον οι τέσσερις ελληνικές συστημικές τράπεζες, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευρωπαϊκή Κεντρικη Τράπεζα έκανε δεκτό το αίτημα της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αυτό είναι και το πρώτο... κομμάτι από την κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ, καθώς, το βασικού μενού είναι αναμφίβολα το πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων για το οποίο αναμένονται ανακοινώσεις την Πέμπτη.