Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Καλά Χριστούγεννα!!!

Η "'Ηπειρος" εύχεται σε όλους τους απανταχού ηπειρώτες Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ειρήνη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον!!!

Ολες οι αλλαγές στη φορολογία για το 2015 -Οι φόροι που αυξάνονται και αυτοί που πέφτουνΑντίστροφα μετρά ο χρόνος για την είσοδο του 2015 το οποίο, πέραν όλων των άλλων, θα φέρει και αλλαγές στο φορολογικό σύστημα.
Ο νέος χρόνος φέρνει συγκεκριμένα 12 αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων, εκ των οποίων οι πέντε είναι θετικές, αφού συνδέονται με ελαφρύνσεις και απλοποιήσεις διαδικασιών.

Συνωστισμός στην Κουμουνδούρου για μια θέση στα ψηφοδέλτια -Ολα τα ονόματα που συζητούν με τον ΣΥΡΙΖΑ «Ουρά» σχηματίζουν στην Κουμουνδούρου οι υποψήφιοι βουλευτές, καθώς και με τις ολοένα αυξανόμενες εκτιμήσεις πως δεν θα βρεθούν οι 180, εκτιμάται ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές.

Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 3,6% έναντι της ΝΔΠροβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6%, έναντι της ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της Marc για την τηλεόραση του Alpha. Ωστόσο, στην ίδια έρευνα η πλειοψηφία των πολιτών δηλώνει ότι επιθυμεί κυβέρνηση με βασικό πόλο τη ΝΔ.