Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Αυτοκτονία ή δολοφονία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη; -Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχείαΜε τον πλέον τραγικό τρόπο έκλεισε η υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, μια ιστορία που εδώ και περίπου 40 ημέρες είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. 
Ο τραγικός επίλογος που μπήκε χθες σόκαρε. Ωστόσο, 24 ώρες μετά την ανεύρεση της σορού του φοιτητή από την Κρήτη τα ερωτήματα παραμένουν. Πρόκειται για δολοφονία ή αυτοχειρία;

Απίστευτο: Βρίζουν τον νεκρό Βαγγέλη Γιακουμάκη στο διαδίκτυοΔεν το χωρά ο νους του ανθρώπου. Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η μακάβρια είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, υπάνθρωποι ανήρτησαν στο διαδίκτυο υβριστικά σχόλια εις βάρος του.

Ρύθμιση-βόμβα για κατάσχεση όλων των αδήλωτων εισοδημάτων: Λεφτά «κάτω από το στρώμα» και στις θυρίδεςΡύθμιση-βόμβα με στόχο τη δημιουργία περιουσιολογίου φέρεται να ετοιμάζει το κυβερνητικό επιτελείο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας του Σαββάτου «Κεφάλαιο», η υπό επεξεργασία ρύθμιση προβλέπει την κατάσχεση όλων των χρηματικών ποσών που δεν έχουν δηλωθεί στην εφορία.