Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

2ο ING Live Well event την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Σύνταγμα Μια μεγάλη γιορτή για την υγεία από την INGH ING, η κορυφαία ασφαλιστική εταιρία με μεγάλη ιστορία στο χώρο παροχής υπηρεσιών ασφάλισης υγείας, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά μια μεγάλη γιορτή για την υγεία. Την Κυριακή 22 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος, θα διεξαχθεί το 2ο ING Live Well event, σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης αντίστοιχης εκδήλωσης που έγινε το 2013 συγκεντρώνοντας περισσότερους από 5.000 συμμετέχοντες.

Στην Κέρκυρα ο Εμίρης του ΚατάρΣτο νησί των Φαιάκων βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές ο πρώην αρχηγός του Κατάρ εμίρης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί.
Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας γνωστός για την αγάπη του στην Ελλάδα έζησε για λίγο σαν απλός τουρίστας. Ήπιε καφέ στη γνωστή πλατεία της πόλης της Κέρκυρας στο Λιστόν και άκουσε καντάδες, δείχνοντας να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Ευρωβαρόμετρο: Οι Έλληνες χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο ΕΣΥΠαιδιά ενός κατώτερου θεού είναι για ακόμη μία φορά οι Έλληνες πολίτες όσον αφορά στις υπηρεσίες υγείας που λαμβάνουν και όπως καταδεικνύεται από τα στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου.