Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΟΑΕΕ: Παράταση μέχρι και το 2016 για παραμονή στην κατώτερη ασφαλιστική κατηγορίαΣε παράταση κατά δύο χρόνια για παραμονή των ασφαλισμένων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών στην κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία, προχώρησε την Τετάρτη, η Διοίκηση του Ταμείου.

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 6,1 μονάδες από τη ΝΔ -Πώς διαμορφώνονται οι έδρες στη ΒουλήΣημαντικό προβάδισμα 6,1 ποσοστιαίων μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Palmos Analysis για το Tvxs.gr. Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με 38%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει το 32%. «Κανένας από τους δύο» απαντά το 27%.

Πρώτη κάλπη για Πρόεδρο Δημοκρατίας -Τα «ναι» και τα «όχι»Μέσα σε κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας, που πυροδοτείται και από δημοσιεύματα στο εξωτερικό για την πορεία της οικονομίας στην Ελλάδα αλλά και για το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας, θα διεξαχθεί στις 7 το απόγευμα στη Βουλή η πρώτη κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της πρώτης ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.