Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Συγκλονιστικό βίντεο από το "πιστολίδι" με τον Νίκο Μαζιώτη - Τουρίστες πέφτουν στο έδαφος για να σωθούν

Καρκίνος του προστάτη: Οι 2 τροφές που τον προλαμβάνουν

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα δύο ερευνών για τη σημασία της διατροφής και ειδικά δύο τροφών, στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.
Μάλιστα, οι επιστήμονες δεν είναι σε θέση να εξηγήσουν πως και γιατί προστατεύονται οι άνδρες απέναντι στον καρκίνο του προστάτη από τις δύο αυτές τροφές, αλλά δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τη στατική επεξεργασία των δεδομένων.

Εκδρομή στην Παναγία Σουμελά Πόντου


ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ
                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
στο ΜΟ.Φ.Η «Γεωργίου Καπουρδέλη-Ιωάννη Ξύκη»
Με Διάταξη της Εισαγγελέως Μεσολογγίου απορρίφθηκαν η μήνυση και οι καταγγελίες κατά του Ιδρύματος.
Στο κενό η συκοφαντική εκστρατεία κατά του Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου.
Εξεδόθη η υπ' αριθμ. 65/2014 (24-6-2014) Διάταξη της Διευθύνουσας την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου, για την προκαταρκτική έρευνα που διετάχθη για «απάτη κατ' εξακολούθηση» και «απιστία κατ' εξακολούθηση» μετά την από 7-5-2013 μήνυση και τις πολλαπλές καταγγελίες του κ. Ιωάννη Ξύκη κατά του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, για το θέμα της ανέγερσης του Γηροκομείου του Ιδρύματος «ΜΟ.Φ.Η. Γ. Καπουρδέλη - Ι. Ξύκη», στο οποίο προεδρεύει.
Η Εισαγγελική Διάταξη απορρίπτει ως αστήρικτες τις κατηγορίες του κ. Ι. Ξύκη, αφήνει εκτεθειμένους όλους τους συκοφάντες που θορυβούσαν δημοσίως επί ένα και πλέον έτος και δικαιώνει το Ίδρυμα και τον Πρόεδρό του προσωπικά.