Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Μίχος είναι το νέο μέλος στην ιατρική ομάδα της Cosmetic Derma Medicine


Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του ομίλου Cosmetic Derma Medicine στο εσωτερικό και εξωτερικό, με χαρά ανακοινώνουμε την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της κλινικής και την ένταξη στην Ιατρική Ομάδα, του γνωστού Πλαστικού Χειρουργού Δρ Κωνσταντίνου Μίχου.
Ο Δρ Μίχος διακρίνεται για την πολυετή του πείρα στην Ελλάδα και την μετεκπαίδευσή του στη Μεγάλη Βρετανία όπου εκπαιδεύτηκε και εξειδικεύτηκε στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής και Πλαστικής Χειρουργικής με πληθώρα περιστατικών στο ενεργητικό του (Ρινοπλαστική, Βλεφαροπλαστική, Γυναικομαστία, Αφαίρεση Σπίλων, Αυξητική στήθους, Ωτοπλαστική, Κοιλιοπλαστική, Λιποαναρρόφηση, Βραχιονοπλαστική, Ανισομαστία, Ανόρθωση μηρών & γλουτών).
Μετά την πολυετή επιτυχημένη του παρουσία στο εξωτερικό, ο Δρ Μίχος επέλεξε τον ιατρικό όμιλο Cosmetic Derma Medicine για να συνεχίσει την καριέρα του στελεχώνοντας το τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής και πλαισιώνοντας τον Δρ Αναστάσιο Βεκρή, Πλαστικό Χειρουργό και Πρόεδρο του Ομίλου καθώς και την Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας.
Και οι τρεις έχουν κοινό τόπο καταγωγής τα Ιωάννινα και είναι πολύ ευτυχείς για αυτή τη συνεργασία.
Λίγα λόγια για τον ιατρικό όμιλο Cosmetic Derma Medicine:
H COSMETIC DERMA MEDICINE είναι ένα πρωτοποριακό κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα με ένα εύρος υπηρεσιών που περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής.
Το Cosmetic Derma Medicine Μedical Group δημιουργήθηκε από τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, επιστημονικό συνεργάτη Νοσοκομείο «Α. Συγγρός» & επιστημονική Διευθύντρια του τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και laser της Κλινικής και τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, Πλαστικό Χειρουργό, μέλος της ISHRS, επιστημονικό διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής & Μεταμόσχευσης Μαλλιών. 
Στην Cosmetic Derma Medicine μπορεί κανείς να ενημερωθεί πλήρως και να επιλέξει τις πλέον σύγχρονες θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η κοσμητική δερματολογία και πλαστική χειρουργική.
Η Cosmetic Derma Medicine στεγάζεται σε έναν μοντέρνο χώρο 1.200 τμ. υψηλών επιστημονικών προδιαγραφών αλλά και αισθητικής, στην περιοχή του Χίλτον (Βασ. Σοφίας & Βεντήρη 5), όπου η αισθητική ιατρική εφαρμόζεται σε όλο το εύρος της, καθώς τη Δερματολογία και την Πλαστική Χειρουργική πλαισιώνουν τμήματα Διατροφολογίας – Διαιτολογίας, αισθητικής Οφθαλμολογίας και αισθητικής Οδοντιατρικής.
www.cosmeticdermamedicine.gr
Τηλ. 210 6980451



Απάντηση στην ποινικοποίηση του κτηνοτροφικού αγώνα

Η μήνυση των νέων ιδιοκτητών της «Δωδώνης» σε βάρος του Προέδρου της Ένωσης Αγροτών Ιωαννίνων Χρήστου Μπαλτογιάννη και του εκπροσώπου των κτηνοτρόφων Μιχάλη Τζίμα, η οποία εκδικάζεται αύριο στα Γιάννενα, είναι η άλλη όψη της επιχείρησης νομιμοποίησης του πραξικοπήματος, με το οποίο πραγματοποιήθηκε το ξεπούλημα της επιχείρησης.

Οι Ηπειρώτες Σαρακατσαναίοι της Αθήνας χορεύουν το Σάββατο 25 Ιανουαρίου


‘Δράκοι και Βασιλοπούλες’ στο Polithearo


Το Polithearo φιλοξενεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 7:00μμ την Ανθή Θάνου σε μια παράσταση αφήγησης παραμυθιών για παιδιά με τίτλο
‘Δράκοι και Βασιλοπούλες’
Στην σκηνή μαζί με την Ανθή Θάνου θα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Κούλελης που θα την συντροφεύει με τις μουσικές του.
Ένα ταξίδι στα λαϊκά παραμύθια όπου όμορφες Βασιλοπούλες υφαίνουν ιστορίες, κεντάνε παραμύθια, μαγεύουν παλικάρια ενώ ημερεύουν ακόμα και δράκους!

Ο ΑΓΣΙ κόβει την πίτα του

Η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος μπάσκετ του ΑΓΣΙ θα πραγματοποιηθεί στα Λιθαρίτσια την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και ώρα 19.30.

Στην εκδήλωση θα δώσει το «παρών» σύσσωμη η μπασκετική οικογένεια του Συλλόγου, ενώ θα βραβευτούν και  τα τμήματα που διακρίθηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Αναδείχτηκε ο ανάδοχος για το Διαδημοτικό Δίκτυο ύδρευσης Δωδώνης και Σελλών

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στη σημερινή της συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, ενέκρινε το πρακτικό για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Διαδημοτικό δίκτυο ύδρευσης Δήμων Δωδώνης & Σελλών», προϋπολογισμού € 4.210.000,00 με ΦΠΑ. Ανάδοχος αναδείχτηκε η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕΒΕ.

Εξετάσεις για την ανανέωση και απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ιωαννίνων ανακοινώνεται πως οι εξετάσεις για την ανανέωση και την απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων, σύμφωνα με την 60740/1027/21.3.95 απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, θα πραγματοποιηθούν:
      Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ για την απόκτηση νέων αδειών
Tην Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. για την ανανέωση των αδειών.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφέρειας Ηπείρου.




Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης

Οι δράστες εμπλέκονται σε αγοραπωλησία αυτοκινήτου, με παραποιημένους αριθμούς πλαισίου και ταυτότητας, αποκομίζοντας μεγάλο περιουσιακό όφελος
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, σε βάρος τριών ημεδαπών, δύο ανδρών και μιας γυναίκας, ηλικίας 36, 49 και 44 ετών αντίστοιχα, για πλαστογραφία, παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Φάρμακα στο σπίτι από τα ΕΛΤΑ



Φάρμακα στο σπίτι θα παραδίδουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΕΛΤΑ, Κ.Μελαχροινός, η πιλοτική εφαρμογή της νέας αυτής υπηρεσίας θα γίνει από τα τέλη Ιανουαρίου στην Αττική και κατόπιν  και σε άλλες πόλεις.

Μέσω τραπεζών όλες οι πληρωμές του Δημοσίου



Υποχρεωτικά μέσω τραπεζικών λογαριασμών θα γίνονται στο εξής οι πληρωμές χρηματικών ενταλμάτων από το Δημόσιο προς τους δικαιούχους, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Ελληνική πρωτοτυπία: Ανοίγει το πρώτο σούπερ μάρκετ από αγρότες. Χωρίς μεσάζοντες και για online παραγγελίες



Έρχεται το πρώτο σουπερμάρκετ αγροτών, χωρίς μεσάζοντες, που θα λειτουργεί στον Άγιο Στέφανο, τόσο με νωπά όσο και τυποποιημένα προϊόντα από 150 παραγωγούς, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα για online παραγγελίες και διανομή στο σπίτι.

H Καρυάτιδα που λείπει από το Μουσείο Ακρόπολης -Μια εικόνα που πάντα συγκινεί



Αν επισκεφθείτε το Μουσείο Ακροπόλεως, σε περίοπτη θέση βρίσκονται οι 5 Καρυάτιδες που έχουν διασωθεί από τον βράχο της Ακρόπολης. Ενα σημείο έχει αφεθεί επίτηδες κενό, γιατί η 6η Καρυάτις βρίσκεται στο British Museum του Λονδίνου.

Μειώνεται ο ΦΠΑ στις ακτοπλοϊκές μεταφορές -Ανοίγει ο δρόμος για φθηνότερα εισιτήρια



Τη μείωση του ΦΠΑ στις ακτοπλοϊκές μεταφορές επιθυμεί να δρομολογήσει το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης των νησιωτικών προορισμών, την οποία και ανακοίνωσε στην πρώτη συνεδρίαση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Τα πάνω κάτω έρχονται στον ΟΑΕΕ -Ολες οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι



Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην ασφάλιση των εργαζόμενων στον ΟΑΕΕ, αφού όπως έγινε γνωστό διευρύνεται η ασφαλιστική βάση του Ταμείου.

Το υπουργείο Οικονομικών θα πουλάει μέσω ίντερνετ τα ακίνητα που έχουν κατασχεθεί



Το υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμο να επιστρατεύσει και το διαδίκτυο προκειμένου να μπορέσει να αυξήσει τα κρατικά έσοδα. Ετσι υπάρχουν σκέψεις για τη δημιουργία ιστοσελίδας για την πώληση των ακινήτων που έχουν κατασχεθεί.