Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Οι 6 τροφές που απαγορεύεται να βάζετε στο ψυγείοΥπάρχουν τροφές που από τη φύση τους όχι μόνο δεν είναι απαραίτητο να διατηρούνται στο ψυγείο, αλλά αντιθέτως δεν είναι σωστό να φυλάσσονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς χάνουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά.
Δείτε ποιες είναι οι τροφές που «απαγορεύεται» να βάζετε στο ψυγείο.

Σοκάρουν τα 8 μέτρα-φωτιά του ΔΝΤ για τα νοσοκομείαΚινητικότητα γιατρών και εργαζομένων, αλλαγές στις εφημερίες των νοσοκομείων, outsourcing υπηρεσίες, μετατροπή νοσοκομείων αλλά και μητρώο ασθενών, είναι μερικά από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην έκθεση του ΔΝΤ.
Τα 8 μέτρα - στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με την έκθεση του ΔΝΤ, έχουν ως σκοπό τη μείωση των λειτουργικών δαπανών των νοσοκομείων το 2014 και εξορθολογισμό του νοσοκομειακού δικτύου.

Φορολογούν τους φτωχούς σαν... πλούσιους!Οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, τους οποίους το κράτος αντιμετωπίζει σαν... πλούσιους και επικίνδυνους για απόκρυψη εισοδημάτων, με αποτέλεσμα να τους "βαράει" στο κεφάλι!

To showmystreet βρίσκει το σπίτι σου με ένα κλικ. Ποια μέρη όμως αποκρύπτει η GoogleΤι είναι το showmystreet; Ακριβώς ότι λέει το όνομα του. Δείξε μου τον δρόμο μου. Το σπίτι μου, το μπαλκόνι μου, το αυτοκίνητο μου, τον κάδο σκουπιδιών της γειτονιάς, τα πάντα.