Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Καρκίνος στα νεφρά: Αναγνωρίστε τα συμπτώματα



Ο καρκίνος του νεφρού ή νεφροκυτταρικό καρκίνωμα είναι η τρίτη συχνότερη κακοήθεια του ουροποιητικού συστήματος. Εμφανίζεται συχνότερα σε άντρες, συνήθως στην έκτη και έβδομη δεκαετία της ζωής.

O Guardian αναφωνεί: Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα είναι το καλύτερο έργο τέχνης στον κόσμο -Για αυτό πρέπει να τα επιστρέψουμε



Εναν ακόμη σύμμαχο φαίνεται πως βρίσκει η Ελλάδα στην προσπάθειά της να πιέσει για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, καθώς, ο αρθρογράφος του βρετανικού Guardian, Τζόναθαν Τζόουνς, δηλώνει ότι η φυσική τους θέση είναι στην Αθήνα.

Eρχονται 1.310 προσλήψεις στο Δημόσιο -Σε ποιους φορείς και περιοχές



Πλησιάζει η ώρα της έκδοσης προκηρύξεων για την κάλυψη 1.310 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Δημοσίου. Το ΑΣΕΠ έχει στα χέρια του τα σχετικά αιτήματα και αυτό σημαίνει πως τις προσεχείς εβδομάδες να δώσει την έγκριση για να τρέξουν οι προθεσμίες.

Οργιο φημών για τον τάφο στην Αμφίπολη -Οι Σφίγγες και το ψηφιδωτό δάπεδο



Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού του τάφου της Αμφίπολης και η αγωνία όλων μεγαλώνει, όπως συμβαίνει σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση υπάρχει και το επακόλουθο όργιο φημών.