Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Προσοχή! Δείτε τι σας συμβαίνει αν είστε διαρκώς κουρασμένοιΟλοένα και περισσότεροι άνθρωποι διαμαρτύρονται ότι έχουν ένα διαρκές αίσθημα κόπωσης και εξάντλησης, ακόμα και όταν δεν έχουν κάνει κάποια κουραστική/επίπονη δραστηριότητα.

Δείτε τις τροποποιήσεις δρομολογίων στη γραμμή Ελλάδα-ΙταλίαΣε τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των δρομολογίων της στη γραμμή Ελλάδα – Ιταλία προχωρά η εταιρεία MINOAN LINES, έπειτα από την πρόσκρουση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Europalink», το οποίο τα ξημερώματα Κυριακής και υπό αδιευκρίνιστες
συνθήκες προσέκρουσε στη νησίδα «Περιστέρες» βορειοανατολικά της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να υπάρξει ελεγχόμενη εισροή υδάτων στο λεβητοστάσιο του.

Από αύριο κυκλοφορεί το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώΑπό αύριο 23 Σεπτεμβρίου τίθεται σε κυκλοφορία το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ της σειράς «Ευρώπη», σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).

Ποια είναι η ελληνική εταιρεία Workable που υμνεί ο γερμανικός Τύπος -Δυο νέα παιδιά που αψήφησαν την κρίση «Νέοι επιχειρηματίες με φαντασία ίδρυσαν τα προηγούμενα έξι χρόνια περίπου 200.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Αποδεικνύουν ότι η χώρα έχει οικονομικό μέλλον παρά την κρίση» σημειώνει αφιέρωμα της Frankfurter Rundschau σχετικά με τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.