Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Απίστευτο: Οι 5 κακές συνήθειες που μας κάνουν καλό!



Όσο αντιφατικό και αν σας φαίνεται, υπάρχουν ορισμένες κακές συνήθειες που στην πραγματικότητα μας κάνουν καλό!
Μπορείτε, λοιπόν, πλέον να είστε περήφανοι που δεν στρώνετε το κρεβάτι όταν ξυπνήσετε, μασάτε τσίχλες συνέχεια, τρώτε γλυκό αντί για πρωινό και τεμπελιάζετε με την πρώτη ευκαιρία.
Σας παρουσιάζουμε τις 5 συνήθειες που δεν είναι τόσο κακές όσο πιστεύετε… τουλάχιστον για την υγεία μας!

Η μεγάλη κλοπή με την βενζίνη τις ημέρες του Πάσχα



Ανέβασαν την τιμή της βενζίνης έως και έξι λεπτά μέσα σε μερικές ημέρες μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτούν την έξοδο του Πάσχα...

Προσοχή στα «μαϊμού» γραφεία ευρέσεως εργασίας



Την ώρα που η ανεργία σαρώνει τη χώρα και χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα μεροκάματο, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οργανωμένα κυκλώματα απατεώνων εκμεταλλεύονται το δράμα τους με σκοπό το κέρδος. 
Πρόσφατο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόλις χθές, όπου γραφείο στη Θεσαλλονίκη «δάγκωσε» πάνω από 112 ανέργους και τους πήρε 62.000 ευρώ.

Πρόκληση: Πλούσιοι με βίλες, πισίνες και σκάφη προσπάθησαν να πάρουν το επίδομα των 500 ευρώ



Την ώρα που χιλιάδες φορολογούμενοι δεν μπορούσαν να συμπεριληφθούν στη λίστα όσων δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα των 500 ευρώ και στο υπουργείο Οικονομικών προσπαθούσαν να λύσουν το πρόβλημα αλλάζοντας τα κριτήρια, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι που έχουν ανάγκη να λάβουν το βοήθημα, κάποιοι άλλοι -με τσέπες γεμάτες- έκαναν αίτηση για να πάρουν τα χρήματα.

Συνάντηση της Όλγας Γεροβασίλη με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο

Η διαχείριση των απορριμμάτων, η επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης, το μεγάλο πρόβλημα της αιθαλομίχλης που αντιμετώπισαν τα Γιάννενα τον περασμένο χειμώνα και οι τρόποι αντιμετώπισης αλλά και πρόληψης του φαινομένου, καθώς επίσης και τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας και φτώχειας των συμπολιτών μας, συζητήθηκαν στη  συνάντηση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγας Γεροβασίλη και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής", με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο. 

Ο αριθμός Δημοτικών Συμβούλων σε κάθε δήμο της Ηπείρου


Με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών ορίζεται ο αριθµός των Δηµοτικών Συµβούλων σε κάθε εκλογική περιφέρεια µε βάση τον πληθυσµό της, όπως αυτός προκύπτει από τη τελευταία απογραφή.
 Στην Περιφέρεια  Ηπείρου έχει ως εξής: 
Στην πρώτη στήλη αναφέρεται ο πληθυσμός και στη δεύτερη ο αριθμός των συμβούλων.

Τη Δευτέρα παρουσίαση υποψηφίων – προγραμματικών θέσεων της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου»

Τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου DU LAC, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης θα παρουσιάσει του υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» και τις βασικές προγραμματικές  θέσεις του συνδυασμού.



Ένας 31χρονος κι ένας 20χρονος συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για κλοπές και ληστεία από σπίτια στην πόλη των Ιωαννίνων

Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος άλλων δύο ατόμων για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία υπόθεση ληστείας και δύο  περιπτώσεις κλοπών από σπίτια στην πόλη των Ιωαννίνων.

Επίσκεψη Όλγας Γεροβασίλη στο Πανεπιστημ​ιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης "Ήπειρος Ανατροπής" συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ.
Φώτη Βάββα και με εκπροσώπους των εργαζόμενων στο νοσοκομείο.

Συνεδρίαση διακομματικής- διαπαραταξιακής επιτροπής

Οι όροι και οι κανόνες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα προσδιορίστηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης διαπαραταξιακής και διακομματικής επιτροπής που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των παρατάξεων που μετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και των κομμάτων που θα πάρουν μέρος στις ευρωεκλογές.

Υποψήφιοι Περιφερεια​κοί Σύμβουλοι σε Π.Ε. Πρέβεζας και Θεσπρωτίας με την Όλγα Γεροβασίλη

Η "ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" ανακοίνωσε και τα υπόλοιπα 5 στελέχη της παράταξης, που ολοκληρώνουν τα ψηφοδέλτια για τις Περιφερειακές Ενότητες Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι στη νικηφόρα προσπάθεια για την ανατροπή και στην Ήπειρο συμμετέχουν οι παρακάτω υποψήφιοι σύμβουλοι:

Ημερίδα:«ΤΕΧΝΗΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»

Στα πλαίσια της Επιμόρφωσης, των γεγονότων των 50 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς επίσης και της αφυπηρέτησης από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του Ζωγράφου και Καθηγητή κ. Δημητρίου Ράτσικα τον Αύγουστο του 2013,  ο Τομέας της «Κινητικής Αγωγής και Μάθησης» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων και η Ένωση Γυμναστών Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, συνδιοργανώνουν την Ημερίδα με τίτλο:
«ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ».

Ανοιχτή επιστολή προέδρου ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη σε όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων

"Οι 21 έλληνες ευρωβουλευτές οφείλουν να υποστηρίξουν τα 21 αιτήματα της ΕΣΕΕ προς την Ευρώπη για την επιβίωση των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων"
 • Φορολογία
1. Θέσπιση του ορισμού της «εντός της κρίσης μικρομεσαίας επιχείρησης» σε χώρες υπό δημοσιονομική εποπτεία για όσες βιώσιμες επιχειρήσεις δεν είχαν φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές πριν το 2010, ώστε να εντάσσονται αυτόματα σε όλες τις υφιστάμενες ρυθμίσεις.

Θεμελίωση των σπιτιών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της ΕΛΕΠΑΠ