Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ποιοι θα πληρώσουν μισό ή καθόλου ΕΝΦΙΑ



Στον προσωπικό τους λογαριασμό στο TAXISNET θα πρέπει να μπουν από σήμερα χαμηλόμισθοι, ανάπηροι, πολύτεκνοι και ιδιοκτήτες κενών και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων για να ελέγξουν αν έχει αναρτηθεί νέο εκκαθαριστικό με έκπτωση ή και πλήρη απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και να έχει γίνει συμψηφισμός του ποσού με τις πληρωμές ή τις επόμενες δόσεις.

Μετεωρολόγοι: Ερχεται ο πιο ψυχρός χειμώνας της δεκαετίας



Ο επερχόμενος χειμώνας στην Ευρώπη θα είναι ο πιο ψυχρός της τελευταίας 10ετίας, δηλώνουν οι μετεωρολόγοι. Μέσα σε λίγους μήνες θα έχουν φθάσει οι αρκτικές αέριες μάζες και ο ήλιος θα εμφανίζεται μόνο αραιά.

Ξεκινά το χειμερινό ωράριο του νυχτερινού ρεύματος της ΔΕΗ -Ποιες ώρες θα είναι μειωμένη η χρέωση



Από το ερχόμενο Σάββατο, 1η Νοεμβρίου, τίτθεται σε εφαρμογή το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ. Ετσι, οι πελάτες που κάνουν χρήση του νυχτερινού τιμολογίου θα έχουν μειωμένη χρέωση και για ένα δίωρο το μεσημέρι.

Χοντραίνει το παιχνίδι στην Κυπριακή ΑΟΖ: Φρεγάτες, πιέσεις και προκλήσεις



Κλιμακώνεται η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο με αφορμή έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ και τις τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών. Μετά την ανακοίνωση ότι η Ελλάδα στέλνει στην περιοχή φρεγάτα και υποβρύχιο, στο «παιχνίδι» μπαίνει και η Αίγυπτος η οποία συντάσσεται μαζί με τη χώρα μας και την Κύπρο.