Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ



               Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, εορτή του αγίου ιερομάρτυρα Χαραλάμπη, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους Περάματος, ως εξής :
Κυριακή 09 Φεβρουαρίου
18:30 Μέγας Εσπερινός, με Αρτοκλασία.
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου
07:30 Όρθρος – Θεία Λειτουργία.
Λιτάνευση της ιεράς εικόνος.
18:00 Εσπερινός – Ιερά Παράκληση στον Άγιο Χαράλαμπο.

Μ. Σφακιανάκης: Το διαδίκτυο είναι ό,τι καλύτερο έχουμε σήμερα



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το 3ο Συνέδριο για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο, που διοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κοινωνικός τουρισμός για όλους το 2014. Οι προϋποθέσεις για να πάτε οικονομικές διακοπές




 
Ξεκινούν οι αιτήσεις για την Β φάση του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός για Όλους 2014 που υλοποιεί ο ΕΟΤ από τον Μάρτιο 2014, όπου τα ΚΕΠ θα δέχονται τα δικαιολογητικά των δικαιούχων.

Τα ρίχτερ ξύπνησαν την Πάτρα. Ισχυρός σεισμός τα ξημερώματα



Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον θαλάσσιο χώρο του Πατραϊκού κόλπου.

Πωλείται το σπίτι του Ούλοφ Πάλμε στην Κρήτη -Αδιαφορία για ένα κομμάτι ιστορίας



To θρυλικό σπίτι του Ούλοφ Πάλμε στο Μοχό, πωλείται. Ο τόπος και οι άνθρωποι με τους οποίους συνδέθηκε ο Σουηδός πολιτικός εγκαταλείφθηκαν από τους κληρονόμους και μια σελίδα ιστορία χάνεται.

Το μεγάλο φαγοπότι του δημοσίου χρήματος -Πετούσαν λεφτά σε εισιτήρια διαρκείας, κηδείες και υπερωρίες φαντάσματα



Ακόμα ένα όργιο σπατάλης και διασπάθισης δημοσίου χρήματος εντόπισε το Ελεγκτικό Συνέδριο και μάλιστα στην ετήσια έκθεση του φέρνει στο φως απίστευτες υποθέσεις που καταδεικνύουν πως το μεγάλο φαγοπότι δεν σταμάτησε ποτέ, ούτε τα χρόνια της κρίσης. Μάλιστα οι περιπτώσεις που αναφέρονται μέσα στις 502 σελίδες είναι ενδεικτικές.

Χρυσά ρουσφέτια -Εφάπαξ και προνόμια στα «δικά μας παιδιά»



Αλλη μία πρωτιά κατάφερε να κατακτήσει η Ελλάδα, καθώς έχει το ρεκόρ σε αριθμό υπαλλήλων σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρωζώνης. Οπως έγινε γνωστό, στην ελληνική Βουλή εργάζονται 1.993 μόνιμοι και έκτακτοι εργαζόμενοι, ενώ την ίδια ώρα φιγουράρει και στις πρώτες θέσεις στη διαδικασία των προσλήψεων -μέσω ρουσφετολογικών μηχανισμών-, καθώς και στα προνόμια που απολαύουν οι «ημέτεροι».