Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Το χάπι που θα μας κάνει και πάλι... παιδιά



Οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν τρόπους για να δημιουργήσουν ένα φάρμακο, που θα επιτρέπει στον εγκέφαλο ενός ενήλικα να επιστρέφει στα... πρώτα στάδια της ανάπτυξής του. Όπως τότε που ήταν παιδί.

Σε 24ωρη απεργία την Παρασκευή οι δάσκαλοι



Με στάσεις εργασίας και δύο 24ωρες απεργίες, στις 4 και τις 9 Απριλίου, συνεχίζουν οι δάσκαλοι τις κινητοποιήσεις τους κατά της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Μοντέλο ιδιωτικού τομέα με πριμ παραγωγικότητας στο Δημόσιο. "Μαχαίρι" στις μη μισθολογικές παροχές



Να καταργηθούν οι επετηρίδες και η μισθολογική ισοπέδωση, να επιβραβευθούν οι αξιότεροι και να αποκτήσουν κίνητρα οι εργαζόμενοι για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες...

Τα ΕΛΤΑ μειώνουν έως και 50% τις τιμές στα δέματα εσωτερικού



Σε νέα μείωση των τιμών στα δέματα εσωτερικού που αγγίζουν ακόμα και το 50% προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, στο πλαίσιο της διεκδίκησης ενός σημαντικού μέρους από τον κλάδο της διακίνησης δεμάτων.

Ο Εγκέλαδος χτύπησε στη Χιλή -Ισχυρός σεισμός 8,2 Ρίχτερ και τσουνάμι



Εφιάλτης στη Χιλή μετά από το χτύπημα του Εγκέλαδου και τα 8,2 Ρίχτερ που ταρακούνησαν τη χώρα με αποτέλεσμα τουλάχιστον πέντε άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι τρεις να έχουν τραυματιστεί. Ο σεισμός σημειώθηκε ανοικτά των ακτών της Χιλής, προκαλώντας τσουνάμι που χτύπησε το βόρειο τμήμα της χώρας.