Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Οι γιατροί προειδοποιούν για τη νόσο που «τρώει» το συκώτιΟι ειδικοί της υγείας προειδοποιούν για την επιδημία μίας ασθένειας του ήπατος, με πολλά μάλιστα κρούσματα τα τελευταία χρόνια, τα οποία βαίνουν σύμφωνα με τα στατιστικά συνεχώς αυξανόμενα.

Ίδρυση επιχειρήσεων με ένα κλικ. Τι θα ισχύει από τον ΝοέμβριοΜέσα σε λίγα λεπτά θα μπορεί όποιος επιθυμεί από τον Νοέμβριο να ανοίξει την επιχείρησή του μέσω διαδικτύου, αποφεύγοντας το "τέρας" της γραφειοκρατίας.
Το 90% των δραστηριοτήτων στη χώρα μας και συγκεκριμένα επιχειρήσεις των κλάδων της μεταποίησης τροφίμων, του τουρισμού και της εστίασης δεν θα αδειοτούνται πριν ανοίξουν, αλλά οι επενδυτές απλά θα αναγγέλλουν σε μία ιστοσελίδα την έναρξη της εταιρείας.

Ο νέος νόμος για τις μετεγγραφές. Αυστηρότερα τα κριτήρια για τους φοιτητέςΟ νέος νόμος για τις μετεγγραφές μπλοκάρει τους φοιτητές να μετακινηθούν «προς πάσα κατεύθυνση ανάλογα με τις επιθυμίες τους» και χωρίς κανένα περιορισμό, όπως προέβλεπε ο ισχύων νόμος.

Απίστευτη περιουσία: Πάνω από 40 δισ. κρύβονται στο υπέδαφος της ΕλλάδαςΚάτω από τα πόδια μας δεν υπάρχουν μόνο σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, όπως αυτά που έρχονται στο φως, μέρα-μέρα, στην Αμφίπολη, αλλά και άκρως προσοδοφόρα μέταλλα.