Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 εορτή του Αγίου Χαραλάμπους πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στο Πέραμα Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού
τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 18.00 στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία

Την Τρίτη10 Φεβρουαρίου στις 07.00 στον Νέο Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετά το τέλος της οποίας θα ακολουθήσει λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και του Λειψάνου του Αγίου.
Στις 18.00 επίσης στον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους θα τελεσθεί Εσπερινός και Παράκληση.
Ο παλαιός Ιερός Ναός, θα παραμείνει ανοιχτός για προσκύνημα.


Πόνος στα γόνατα: Ποια σωματική αδυναμία φανερώνειΕρευνητές από τη Δανία διαπίστωσαν ότι ο πόνος στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος μπορεί να πηγάζει από την αδυναμία άλλης μυϊκής ομάδας.
Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Orthopaedic & Sports Physical Therapy, εάν τα γόνατα πονούν κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης είναι πιθανό να ευθύνονται οι αδύναμοι μύες του ισχίου.

Αχνοφαίνεται συμφωνία με τους δανειστέςΟι επόμενες ημέρες είναι οι πιο κρίσιμες για την Ελλάδα και τη νέα κυβέρνηση, ενόψει του Eurogroup, με τις σκληρές διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται και ένα νέο οικονομικό πρόγραμμα να είναι υπό επεξεργασία.

Οι οκτώ πρώτες παροχές της κυβέρνησης μέχρι τον ΙούνιοΟι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και συγκεκριμένα όλα όσα θα πει την Κυριακή το απόγευμα στις 7 στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκαν στο επίκεντρο της μαραθώνιας συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι προγραμματικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα θα κινηθούν σε δύο επίπεδα, δύο πυλώνες, ένα βραχυπρόθεσμο και ένα μακροπρόθεσμο.