Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Συνελήφθη από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 47χρονος αλλοδαπός, παιδίατρος, στα Ιωάννινα για πορνογραφία ανηλίκων

Κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του βρέθηκαν σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα, πλήθος αρχείων «σκληρού» υλικού παιδικής πορνογραφίας
 Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη χθες (28.04.2014), στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 47χρονος αλλοδαπός, παιδίατρος, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με ενημέρωση από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικ​ού Εγκλήματος των χρηστών του διαδικτύου για "ιό" που διαδίδεται μέσω ιστοσελίδα​ς κοινωνικής δικτύωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, σχετικά με «ιό» που διαδίδεται μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «Facebook».
Πιο συγκεκριμένα, αρχικά ο χρήστης λαμβάνει από έτερο χρήστη του «Facebook» μήνυμα, το οποίο περιέχει επισυναπτόμενο αρχείο, με διαφορετικές ονομασίες κάθε φορά, το οποίο έχοντας φαινομενικά ενδιαφέρουσα περιγραφή προτρέπει τον χρήστη να το «ανοίξει».

Παρουσίαση προγραμματικών θέσεων και περιοδείες του υπ. δημάρχου Ηγουμενίτσας Ανδρέα Νταή

  " Δημοτική Συνεργασία"                                                                          
    Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Νταής
                    Πρόσκληση

Ο συνδυασμός «Δημοτική Συνεργασία» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ανδρέας Νταής, σας προσκαλούν σε ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού την Κυριακή 4 Μαΐου και ώρα 12:00 μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον» του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Πρόγραμμα περιοδειών Β. Τσίκαρη στην Π.Ε. Ιωαννίνων την Τετάρτη

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων με την παράταξη "Ήπειρος Ανατροπής" της Όλγας Γεροβασίλη, Βασίλης Τσίκαρης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν την Τετάρτη 30 Απριλίου, στις 10:00 το πρωί, τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και στις υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών.
   Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 19:00, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επισκεφθούν το Σταυράκι, τα Μάρμαρα, το Νεοχωρόπουλο και τα Σεισμόπληκτα.

Περιοδεία Όλγας Γεροβασίλη στον Λούρο Πρέβεζας


Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Δημήτρη Κωνή και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού "Ήπειρος Ανατροπής", επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα 28/4 το απόγευμα, στις 19:00, τον Λούρο.

Ψήφισμα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για ''την ανασφάλεια στις παραμεθόρι​ες περιοχές της Ηπείρου και της Δ. Μακεδονίας​''

ΨΗΦΙΣΜΑ 
Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, οι Ομοσπονδίες, οι Ενώσεις, οι Αδελφότητες και εν γένει τα σωματεία της Ηπειρωτικής Αποδημίας που υπογράφουμε, υψώνουμε φωνή αγωνίας για την κατάσταση των χωριών των παραμεθόριων επαρχιών της Ηπείρου, που βρίσκονται στο έλεος κυριολεκτικά, οργανωμένων συμμοριών, ληστών, εμπόρων ναρκωτικών και όπλων. Δε μας έφτανε η φτώχεια μας έχουμε και τους εγκληματίες.

Περιοδεία Αλ. Καχριμάνη

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, υποψήφιους στην Π.Ε. Ιωαννίνων, σήμερα επισκέπτεται   διαδοχικά τις τοπικές κοινότητες: Καρίτσα, Ζίτσα, Πρωτόπαππα, Σακελαρικό, Μαζαράκι, Κουκλιοί, Βασιλόπουλο, Δεσποτικό, Βουτσαρά, Γκρίμποβο, Βροσύνα και Παλιουρή.


"Πατρίτσια Υπάρχει" στο Politheatro

‘Πατρίτσια Υπάρχει’
Από το θέατρο Act της Πάτρας
Το Politheatro φιλοξενεί για ακόμα μια χρονιά στα Γιάννενα το θέατρο Αct της Πάτρας με την παράσταση
‘Πατρίτσια Υπάρχει’

του Δημήτρη Κάβουρα σε σκηνοθεσία του Τηλέμαχου Τσαρδάκα.

Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου και ώρα 9.15μμ στην αίθουσα 2 του Πολυθεάματος.

Νέοι και δυναμικοί άνθρωποι απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της «Εποχής Δημιουργίας» Δήμου Ζηρού, με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γιώργο Γιάννο

Νέοι, δυναμικοί άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και δημιουργία είναι οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, της δημοτικής παράταξης «Εποχή Δημιουργίας  Ριζοσπαστική Συνεργασία» Δήμου Ζηρού, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Γιάννο.

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας " Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ"

                                                            ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
                                                                         "Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ"

Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ « Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ» καλεί τα μέλη του σε Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 4/5/14 και ώρα 18:30 στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου, συμφ. Με το άρθρο 8 του καταστατικού.
ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ
-          Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2013
-          Οικονομικός προϋπολογισμός & σχεδιασμός δράσεων 2014
-          Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/5/2014στον ίδιο χώρο και ώρα ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκομένων συμφ. με το άρθρο 8 του καταστατικού.
                                            Για το Δ.Σ.
   ο Πρόεδρος                                                            η Γεν.Γραμματέας

Καλδάνης Κων/νος                                                         Γάκη Ευγενία

Κλιμάκιο της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» επισκέφθηκε σήμερα το ΠΠΓΝΙ Αύριο θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λειτουργεί το εκλογικό Κέντρο της παράταξης

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, είχε την Τρίτη το πρωί κλιμάκιο της παράταξης «Συμμαχία Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Γιώργο Ζάψα και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μάκη Χατζηεφραιμίδη.
Σε αυτή ενημερώθηκαν από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Φώτη Βάββα, για τα προβλήματα που υπάρχουν στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό Ίδρυμα της Ηπείρου, καθώς και για όλα τα ανοιχτά ζητήματα στο χώρο της υγείας.

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ" στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Με  πλήρες ψηφοδέλτιο και επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΝΤΕΛΕ κατέρχεται στις εκλογές της 18ης Μαϊου, για να διεκδικήσει εκ νέου τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, η παράταξή "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ".
Δίπλα σε παλιότερα στελέχη προστέθηκαν, δίνοντας αέρα ανανέωσης, πολλοί νέοι υποψήφιοι, συσπειρωμένοι όλοι σε μια ενιαία προσπάθεια για την προς τα εμπρός πορεία  της περιοχής .
Με παρακαταθήκη το έργο της τριετίας που πέρασε και με κεντρικό σύνθημα: "Αλλάζουμε τα Τζουμέρκα <=> Κατσανοχώρια - Τζουμέρκα με κατεύθυνση το μέλλον" και οδηγό  το τρίπτυχο: "σχεδιάζουμε - διεκδικούμε - υλοποιούμε", ξεκινάμε και επίσημα τον εκλογικό μας αγώνα για μια μεγάλη νίκη!

Η Πάτρα και η Δυτική Ελλάδα σε αγωνιστικό ρυθμό για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών!

Σε συνέχεια της προ ολίγων ημερών εκδήλωσης στην Κρήτη, την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν με σθένος και πίστη τον ιερό αγώνα διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών μέχρι τη νίκη, διατράνωσαν χθες, 28.4.2014, από την Πάτρα, εκπρόσωποι του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, της Πανελλήνιας Ένωσης Δικηγόρων για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις, της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και πολίτες από μαρτυρικούς τόπους, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών.

Αυτές είναι οι 10 ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο [λίστα]

H αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas θεωρείται η ασφαλέστερη του κόσμου, αφού εδώ και 60 χρόνια δεν έχει ούτε ένα δυστύχημα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα αεροπορικών θεμάτων AirlingRatings.com, που έκανε σχετική έρευνα, οι 10 ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο είναι οι εξής:

6 Συμπτώματα : που αν τα έχετε γρήγορα στο γιατρό ή στο νοσοκομείο!

Αν ο οργανισμός σας ,σας ειδοποιεί με τα παρακάτω συμπτώματα τότε σίγουρα πρέπει να πάτε στο νοσοκομείο ή να σας δει γιατρός . Θα αποφύγετε έτσι κάτι ξαφνικό και κακό για την υγεία σας.

Τρόμος στον αέρα για 97 άτομα -Έπιασε φωτιά κινητήρας αεροπλάνου, έκανε αναγκαστική προσγείωση

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 97 επιβαίνοντες αεροσκάφους, όταν έπιασε φωτιά ένας από τους κινητήρες. Το BAE-146 έκανε αναγκαστική προσγείωση, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. 
Όλα ξεκίνησαν όταν το αεροσκάφος, με 92 επιβάτες και πέντε άτομα πλήρωμα, άρχισε να παίρνει ύψος, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το Περθ. Από άγνωστη έως τώρα αιτία, ξέσπασε φωτιά σε έναν από τους τέσσερις κινητήρες.

Ανοίγουν θέσεις μόνιμων υπαλλήλων στο Δημόσιο -Σε ποια υπουργεία θα γίνουν 5.332 προσλήψειςΣτα υπουργεία Υγείας, Εργασίας και Οικονομικών αναμένεται να πραγματοποιηθούν 5.332 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων από τον ερχόμενο μήνα και μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς θα προχωρήσουν προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ.

Σοκ από τη σύλληψη γνωστού παιδιάτρου για παιδική πορνογραφία στα ΓιάννιναΗ είδηση της σύλληψης γνωστού παιδιάτρου της πόλης των Ιωαννίνων για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, έχει προκαλέσει σοκ στον ιατρικό κόσμο και στην τοπική κοινωνία.

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων κύκλωμα διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των ΙωαννίνωνΕξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, κύκλωμα  που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

ΑΛΕΞ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Οι Ηπειρώτες μας εμπιστεύονται για την ανάπτυξη της ΗπείρουΤη μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση της παράταξης "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη", ώστε η φωνή της Ηπείρου να είναι ισχυρή στα κέντρα αποφάσεων, ζήτησε απόψε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών και υποψηφίων συμβούλων που έγινε στα Ιωάννινα.