Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ -Ποιοι θα τις δουν Οκτώβριο και ποιοι Δεκέμβριο




Ο ΕΝΦΙΑ ο φόρος που ήρθε στη ζωή των Ελλήνων το καλοκαίρι αναστατώνοντάς της πέρα για πέρα και από κάθε άποψη, αρχικά προκαλώντας σοκ λόγων των λαθών που είχαν σαν συνέπεια να φθάνουν στα σπίτια παραφουσκωμένα εκκαθαριστικά, στη συνέχεια με τα μπρος πίσω της κυβέρνησης για τις εκπτώσεις και τις διορθώσεις, μετά με το αλαλούμ με τα εκκαθαριστικά και για το πώς θα γίνουν οι πληρωμές των νέων μειωμένων εκκαθαριστικών και τέλος η... τραγωδία με την απίστευτη ταλαιπωρία στις τράπεζες το τελευταίο διήμερο.

Σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Τρίπολη ζουν οι πλούσιοι της Ελλάδας -Το παράδοξο με τα «ακριβά» προάστια της Αθήνας



«Πού βρίσκονται οι πλούσιοι Έλληνες;». Το ερώτημα δεν έχει να κάνει με το αν υπάρχουν, διότι σίγουρα υπάρχουν, αλλά σε ποια γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας συνωθούνται; Να είναι στην Αθήνα, λόγω του μεγέθους της οικονομικής δραστηριότητας που διεξάγεται στην πρωτεύουσα, ή, μήπως, τα επίσημα στοιχεία κρύβουν κάποιες εκπλήξεις;

Τα κορυφαία Στελέχη Πωλήσεων της ING Ελλάδος με MBA “ING Diploma in Business Management” από το ALBA



Στην ING Ελλάδος, το πιο σημαντικό κεφάλαιο αποτελούν οι άνθρωποι της. Ειδικότερα, όσοι βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον πελάτη, οφείλουν να του παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εμπειρία, γεγονός που αποτελεί κύριο στρατηγικό στόχο του Ομίλου.

Γιατί δεν καταβλήθηκαν όλες οι συντάξεις ΟΑΕΕ και ΟΓΑ



Καταγγελίες ότι δεν έχει καταβληθεί μεγάλος αριθμός των συντάξεων των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ και κάποιες του ΟΓΑ στις τράπεζες, σημειώθηκαν από πολίτες.

Από σήμερα πληρωμές ΦΠΑ μόνο όταν εισπράττονται τα τιμολόγια -Η μεγάλη παγίδα με τις επιταγές



Ενεργοποιείται από σήμερα το σύστημα που δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις με τζίρο έως 500 χιλιάδες ευρώ, να αποδίδουν τον ΦΠΑ στο Δημόσιο μόνο εφόσον έχουν εισπράξει τα σχετικά τιμολόγια.

Σειρήνες σε όλη τη χώρα θα ηχήσουν σήμερα -Τι ώρα και για ποιο λόγο



Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Αμυνας θα πραγματοποιηθεί στην Τετάρτη (01/10), σε όλη την χώρα, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2014».