Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το τζιν που αδυνατίζει και διώχνει την κυτταρίτιδα



Η νέα τάση στα ρούχα είναι τα λειτουργικά τζιν παντελόνια, τα οποία περιέχουν θαυματουργά συστατικά, με σκοπό την καταπολέμηση του τοπικού πάχους.
Το jean της εταιρείας Mohicano, είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της νέας μόδας.

Δείτε γιατί δε χορταίνετε τον ύπνο!



Κοιμάστε πολλές ώρες και την επόμενη μέρα νιώθετε ακατανίκητη κούραση; Σας λείπει συνεχώς ενέργεια και δεν μπορείτε να αποδώσετε στον επιθυμητό βαθμό;
Δείτε τι μπορεί να φταίει...

Φωτογραφίες: Ο ακήρυχτος πόλεμος των διακινητών ναρκωτικών στα σύνορα με την Αλβανία



Θεαματική αύξηση της παραγωγής και διακίνησης χασίς παρουσιάζεται, χρόνο με τον χρόνο, στην αλβανική κωμόπολη Λαζαράτι, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις κυβερνητικών στελεχών να πάψει η καλλιέργεια του ναρκωτικού, καθώς αποτελεί τόσο τροχοπέδη στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, όσο και στις επιδοτήσεις για άλλες καλλιέργειες στην περιοχή.

Ποιοι εργαζόμενοι «κλειδώνουν» με κέρδος την πρόωρη σύνταξη στα 53



Έξι κατηγορίες ασφαλισμένων σε ΙΚΑ, Δημόσιο, Ταμείων ΔΕΚΟ και τραπεζών μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευνοϊκές διατάξεις για έξοδο με μειωμένη σύνταξη και συνάμα η ποινή μείωσης να υπολογιστεί για δύο έτη και όχι για πέντε που ισχύει για άλλες περιπτώσεις.

Ο ΟΑΕΕ δίνει 20 ημέρες προθεσμία στους οφειλέτες -Μετά έρχονται πλειστηριασμοί και κατασχέσεις



Περιθώριο 20 ημερών να ρυθμίσουν τα χρέη τους έχουν οι οφειλέτες του ΟΑΕΕ που λαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες σημειώματα από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), καθώς, όπως ενημερώνονται, σε αντίθετη περίπτωση θα αρχίσουν οι διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης, δηλαδή οι πλειστηριασμοί, οι κατασχέσεις και οι κατασχέσεις εις χείρας τρίτων.

Ο Σάντος αποφασίζει σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικού



Η συνολική εικόνα της «γαλανόλευκης» κρίθηκε ικανοποιητική χάρη στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία της, αλλά και τη βελτίωση που παρουσίασε στο επιθετικό κομμάτι, στα ματς με τη Νιγηρία και τη Βολιβία. Ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Παναγιώτης Κονέ είναι δύο πρόσωπα, τα οποία ξεχώρισαν στα φιλικά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, γεγονός που βάζει διλήμματα στον Πορτογάλο όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

ΟΑΕΔ – Τέσσερα νέα προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης από τον Ιούλιο



Τέσσερα νέα προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης και κατάρτισης ανέργων, τα οποία αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή από τον Ιούλιο, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).
Από τα προγράμματα αυτά θα ωφεληθούν συνολικά 35.500 άτομα.

Ξεκινάει ο έλεγχος 50.000 υπαλλήλων για πλαστά πιστοποιητικά. Ποιοι είναι οι 4 λόγοι που θα απολύονται



Τη διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει ο επανέλεγχος των πιστοποιητικών δημοσίων υπαλλήλων των οποίων οι συμβάσεις μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου καθορίζει η υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρηστος Σταϊκούρας (ΦΕΚ Β΄, Αρ. Φύλλου 1447/ 5.6.2014).

Ανασχηματισμός - σκούπα με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές



Ένας πραγματικός Γολγοθάς περιμένει τη νέα κυβέρνηση μέχρι το τέλος του χρόνου καθώς πρέπει να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελληνική πλευρά απέναντι στους δανειστές.