Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δείτε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 2014

Δείτε τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2014

Δήλωση Φίλιππα Φίλιου για νίκη Θωμά Μπέγκα «Οι εκλογές ήταν ήρεμες και καθαρές. Η νίκη της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών» είναι όχι απλά πεντακάθαρη, είναι θριαμβευτική.
Αυτό δίνει και σε μένα μεγάλη ευχαρίστηση, διότι είναι μια συνέχεια της παράταξης και δικαιώνεται και η δική μου προσπάθεια.

Nέος δήμαρχος Δωδώνης ο Χρήστος ΝτακαλέτσηςΟ Χρήστος Ντακαλέτσης,απο χθές το βράδυ είναι ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Δωδώνης επικρατώντας σχετικά εύκολα του αντιπάλου του και νύν Δημάρχου Κώστα Κατσανάκη.

Νέος Δήμαρχος Ιωαννίνων ο Θωμάς ΜπέγκαςΔήλωση Θωμά Μπέγκα:

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες μας και όσους ψήφισαν την παράταξη μας και όσους έκαναν μια άλλη επιλογή στις εκλογές.
Ισχύουν όλα όσα είπαμε προεκλογικά.
Θα είμαστε μια Δημοτική Αρχή όλων των Γιαννιωτών.
Θα είμαστε μια Δημοτική Αρχή που θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με τις άλλες παρατάξεις που θα είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Επιθυμούμαι να υλοποιήσουμε τις βασικές μας αρχές που είναι η ανανέωση η συνεργασία και η συμμετοχή των πολιτών.
Τελειώνοντας να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνδημότες μας που μας τίμησαν. Ευχαριστώ πολύ όλους»

Αυτοί είναι οι μεγάλοι δήμοι της χώρας που εξέλεξαν νέο δήμαρχοΑν και Αθήνα και Θεσσαλονίκη έμειναν στα χέρια των προκατόχων τους, αρκετοί μεγάλοι δήμοι άλλαξαν χέρια χθες μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογικών αναμετρήσεων.