Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Δικαίωση για τους ένστολους από το ΣτΕ. Αντισυνταγματικές οι περικοπές των αποδοχών τους



Αντισυνταγματικές κρίθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι περικοπές των αποδοχών όλων των ένστολων και όλων των Σωμάτων, εν ενεργεία και αποστράτους, που έγιναν αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012 κατ΄επιταγή του νόμου 4093/2012.

Απογραφή συνταξιούχων: Πληρώσαμε 20,5 εκατ. ευρώ σε πεθαμένους



Δεν έχουν απογραφεί ως τώρα κατά τη διαδικασία καταγραφής των συνταξιούχων του δημοσίου 692 συνταξιούχοι από τους οποίους οι 345 περιπτώσεις είναι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και της Εθνικής Αντίστασης. Παράλληλα έχει διαπιστωθεί ο θάνατος 3.228 συνταξιούχων με ημερομηνία θανάτου προγενέστερη κατά τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία διαγραφής τους από τα Μητρώα.

Η ώρα της Ελλάδας στο Μουντιάλ-Πρεμιέρα κόντρα στην Κολομβία σήμερα



Η αρμάδα του Φερνάντο Σάντος κάνει πρεμιέρα στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας, αντιμετωπίζοντας στις 7 μ.μ. (ΝΕΡΙΤ) την Κολομβία που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ραδαμέλ Φαλκάο στη διοργάνωση.

Ποιος είναι ο εφοπλιστής της Φιλοθέης και πως έστησε το καρτέλ της ηρωίνης



Μια καλοστημένη οργάνωση διακίνησης και εμπορίας τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών είχε στήσει σε πολυτελή βίλα στη Φιλοθέη ο 40χρονος εφοπλιστής Ευθύμιος Γιανουσάκης ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή μαζί με άλλα 11 άτομα, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν 500 κιλά ηρωίνης και περίπου άλλα τόσα σε αποθήκη στο Κορωπί.