Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Κάντε «ολική επαναφορά» στο ανοσοποιητικό σας σε 3 μέρες



Μόλις τρεις ημέρες αυστηρής νηστείας είναι αρκετές για να αναζωογονηθεί πλήρως το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ανεξαρτήτως ηλικίας, σύμφωνα με νέα επαναστατική μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια (USC).

Αυτό είναι το πακέτο των προληπτικών εξετάσεων που πρέπει να γνωρίζετε



Οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε το γιατρό μας αφού παρουσιαστεί κάποιο νέο πρόβλημα υγείας με σκοπό τη διάγνωση και θεραπεία μας. Άλλοι πάλι, παρακολουθούνται μεν τακτικά αλλά μόνο για το χειρισμό ήδη γνωστών τους παθήσεων.

Βίος και πολιτεία του άνευ πτυχίου διευθυντή νοσοκομείου της Σκύρου -Εκανε τον πλαστικό στο Κολωνάκι, τον ΩΡΛ στην Αχαΐα



Το γεγονός ότι επί 13 χρόνια ήταν διευθυντής του Νοσοκομείου της Σκύρου χωρίς να διαθέτει πτυχίο ιατρικής είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου στην απίστευτη ιστορία με τον 56χρονο «γιατρό», που αποκαλύφθηκε πριν από μία εβδομάδα.

Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για νέα απειλή: Κακόβουλο λογισμικό κλειδώνει κινητά και tablets -Απαιτεί χρήματα για να τα ξεκλειδώσει



Νέα απειλή αντιμετωπίζουν οι χρήστες κινητών τηλεφώνων και tablets με λειτουργικό σύστημα ANDROID, καθώς ένα κακόβουλο λογισμικό με την ονομασία «Simpelocker».