Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η έλλειψη ύπνου αυξάνει τα προβλήματα υγείας



Οι άνθρωποι που δεν κοιμούνται αρκετά διατρέχουν κίνδυνο να εμφανίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, του διαβήτη και καρδιακών ασθενειών.
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τα smartphones, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ταμπλέτες, τα laptop και η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα διακόπτουν την παραγωγή της ορμόνης του ύπνου (μελατονίνη) στον οργανισμό μας.

Σήμερα η καταβολή του ΕΚΑΣ στους δικαιούχους με αναπηρία



Σήμερα θα καταβληθεί το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) σε 2.419 δικαιούχους με αναπηρία τουλάχιστον 80% (ανεξαρτήτως ηλικίας).

Επιπλέον 900 ευρώ φόρος για τους φορολογούμενους -Σοκ για μπλοκάκια και ελεύθερους επαγγελματίες



Τα πρώτα στοιχεία από τις 604.000 φορολογικές δηλώσεις που έχουν υποβληθεί δείχνουν ότι για φέτος ο φόρος έχει αυξηθεί με αποτέλεσμα ελάχιστοι να δικαιούνται επιστροφή. Μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για σχεδόν 900 ευρώ επιπλέον φόρο που θα πληρώσουν όσοι έχουν χρεωστική δήλωση.

Εξιχνιάστηκε άμεσα η προχθεσινή ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας



Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, η ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, που έλαβε χώρα προχθές (12-05-2014) τα ξημερώματα στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας.