Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ανένδοτη η Τρόικα: Ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο από 1/1/2015 -Στο τραπέζι νέες μειώσειςΝέες απαιτήσεις εγείρουν οι εκπρόσωποι της Τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επαναφέρουν το ζήτημα με το κόστος του μισθολογίου στο Δημόσιο και φέρονται να ζητούν την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου από 1/1/2015, απειλώντας ότι διαφορετικά θα είναι άτεγκτοι με την υλοποίηση των μνημονιακών δεσμεύσεων που αφορούν το Δημόσιο.

Βήμα βήμα η ρύθμιση των 100 δόσεων-Τα κρυφά μπόνους και τα μυστικάΕνα βήμα πριν την υπαγωγή τους στη ρύθμιση των 100 δόσεων βρίσκονται οι οφειλέτες του Δημοσίου και των Ταμείων αφού πλέον ανοίγει ο δρόμος με την απόφαση της ΓΓ Δημοσίων Εσόδων και τις επόμενες ημέρες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους.

Κομπίνα εκατομμυρίων ευρώ σε δημόσια νοσοκομείαΚι άλλο... λαβράκι έπιασαν οι δικαστικές Αρχές για μίζες γιατρών από εταιρεία ορθοπεδικών υλικών, το οποίο προέκυψε έπειτα από έρευνα της εταιρείας Depuy, υπόθεση για την οποία η ανάκριση έχει φτάσει στο τέλος της, με κατηγορούμενους τουλάχιστον 10 γιατρούς, οι οποίοι φέρονται να πήραν το δωράκι τους από την εταιρεία.