Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Πέθανε ο Αλέκος Κιτσάκης.Σιώπησε το πρωί το Αηδόνι της Ηπείρου.Ο Αλέκος,άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων,όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες. Να θυμίσουμε πως ο Αλέκος Κιτσάκης,μετά από επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο τοπ 2005,για να πει τα κάλαντα στον Ηπειρώτη φίλο του Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, επιστρέφοντας στο σπίτι υπέστη έμφραγμα και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Παλλαϊκό συλλαλητήριο μέσω Facebook για να στηριχθεί ο Τσίπρας στη διαπραγμάτευσηΣε παλλαϊκό συλλαλητήριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω Facebook καλούνται οι χρήστες του μέσου δικτύωσης για τις 17 Φεβρουαρίου, προκειμένου να στηριχθεί η ελληνική κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Εκρηκτική άνοδος στο Χρηματιστήριο -Ενίσχυση άνω του 5% για τον ΔείκτηΜε κέρδη πάνω από 5% άνοιξε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών. Από την αρχή της συνεδρίασης ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται σε άνοδο και αυτή την ώρα κινείται με ενίσχυση άνω του 5%.

Από την κόλαση στον παράδεισο: Αλλάζει διεθνώς το κλίμα για την ΕλλάδαΜέσα σε 48 ώρες ήρθαν τα πάνω-κάτω για την Ελλάδα: Μετά το σοκ της Παρασκευής και την εικόνα ρήξης της νεοεκλεγείσας ελληνικής κυβέρνησης με την ΕΕ, την Κυριακή, ήρθε η πλήρης ανατροπή του κλίματος.