Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Στον αέρα οι παιδικοί σταθμοί



Ενώ οι παιδικοί σταθμοί έχουν αρχίσει να δέχονται αιτήσεις μαθητών για την προσεχή σχολική χρονιά, κανείς δεν γνωρίζει πόσα παιδιά θα είναι σε θέση να φιλοξενηθούν σε δομές χρηματοδοτούμενες από τα ΕΣΠΑ και πόσα θα μείνουν εκτός.

Το gadget που παρακολουθεί διαρκώς την υγεία σας (vid)



Ολοένα και περισσότερα είναι τα ειδικά εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας που σκοπό έχουν να μας βοηθήσουν να παρακολουθούμε πιο στενά και πιο αποτελεσματικά την κατάσταση της υγείας μας όπως αυτή εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο.

«Βόμβα»: Μειώνονται κατά 5,2% οι επικουρικές από 1η Ιουλίου



Την αιφνιδιαστική μείωση κατά 5,2% σε όλες τις επικουρικές συντάξεις από την 1η Ιουλίου που αποφασίστηκε χθες, αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Με email η εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων για Φόρο Ακινήτων και Ε9



Ηλεκτρονικά μέσω e-mail θα αποστείλει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τη «λυπητερή» για το ποσό του Ενιαίου φόρου ακινήτων που θα πρέπει να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες μετά την εκκαθάριση των δηλώσεων μέσω του Ε9.
Με τον ίδιο τρόπο ηλεκτρονικά μέσω e-mail θα ειδοποιηθούν οι φορολογούμενοι και για την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος.

Σταρ και πολιτικοί στο πάρτι της χρονιάς στο Σκορπιό -Ο πρίγκιπας και ο αρχηγός κράτους της ΕΕ που θα πάνε στα γενέθλια



Εκτός από τη Beyonce, πιθανότατα και την Ριάνα, στο πάρτι της Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό για τα 25α γενέθλιά της, αναμένεται να παραστούν και δυο αρχηγοί κρατών.