Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Έμφραγμα: Μάθετε τα σημάδια που σώζουν από το θάνατο!Αν αντιληφθείτε ξαφνικά ότι κάτι δεν πάει με την καρδιά σας, τότε είναι πιθανό να βρίσκεστε στα πρόθυρα εμφράγματος. Σε αυτή την περίπτωση κάθε δευτερόλεπτο μετράει και μπορεί να αποτελέσει την διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου!

Ποιες είναι οι δημοφιλείς υπηρεσίες στα ΚΕΠ: Πάνω από 1 εκατ. online πιστοποιητικά το τελευταίο 5μηνοΠάνω από ένα εκατομμύριο πιστοποιητικά online έχουν εκδοθεί τους τελευταίους πέντε μήνες από τα ΚΕΠ, με μία απλή διασύνδεση βάσεων και χωρίς να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποίο έχει ως στόχο να εφαρμόσει το σχέδιο «όλο το κράτος στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών».

Δέος από τα νέα ευρήματα στην Αμφίπολη -Ολα όσα «μαρτυρούν» οι Καρυάτιδες
Δέος προκαλούν τα νέα ευρήματα, φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν την Κυριακή στη δημοσιότητα, στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη. Οι δύο Καρυάτιδες από θασίτικο μάρμαρο, έχουν προκαλέσει νέα κύματα θαυμασμού αλλά και ενθουσιασμού αφού συνηγορούν προς την κατεύθυνση πώς πρόκειται για ένα σημαντικό και εξαίρετο μνημείο.