Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Με αυτή τη διατροφή δεν θα αρρωστήσετε το χειμώνα



Η διατροφή μας κατά τους φθινοπωρινούς μήνες είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο για την αποκατάσταση του οργανισμού μας μετά το καλοκαίρι, όσο και για την θωράκισή του ενόψει του χειμώνα. Είναι η εποχή που κάνουμε μια ανασυγκρότηση και θέτουμε νέους στόχους.

Ποιες τροφές απαγορεύεται να καταναλώσετε το βράδυ



Επιλέγοντας το κατάλληλο βραδινό σνακ θα αποφύγετε όχι μόνο τα περιττά κιλά και τις αϋπνίες αλλά και στομαχικά προβλήματα.
Δείτε ποια είναι τα σνακ που πρέπει να αποφύγετε τις βραδινές ώρες.

Αισιόδοξα μηνύματα από τον 4ο «Spetses mini Marathon»



Με το σύνθημα «Νίκη είναι η συμμετοχή» και με την φύτευση της τέταρτης ελιάς (όσα και τα χρόνια της διοργάνωσης) στην πλατεία Ειρήνης, στην ιστορική «Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή», άνοιξε η «αυλαία» του εφετινού «Spetses mini Marathon».

Το τελικό σχέδιο για το "ενιαίο μοντέλο" συντάξεων. Στα 360 ευρώ για όλους



"Κλείδωσαν" οι συντάξεις που θα καταβάλλουν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία από την 1η Ιανουαρίου και για τα επόμενα επτά χρόνια. Η βασική σύνταξη διαμορφώνεται στα 360 ευρώ για τη νέα χρονιά ενώ στο ποσό αυτό θα προστίθεται η αναλογική σύνταξη που συνδέεται με τα έτη ασφάλισης.

Πότε τα χρέη προς τα Ταμεία είναι ανεπίδεκτα είσπραξης και παραγράφονται



Ανεπίδεκτες είσπραξης, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, θα χαρακτηρίζονται από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), οι ληξιπρόθεσμες οφειλές από ασφαλιστικές εισφορές που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να εισπραχθούν.

Αποκαλυπτικά στοιχεία: Σε ποτό, καφέ και... τυρόπιτες εξαντλείται η ελληνική επιχειρηματικότητα



Τη στιγμή που η Ευρώπη αναζητεί ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο για να αντιμετωπίσει την κινεζική αντεπίθεση, αλλά και την αναδιάταξη των δυνάμεων στις ΗΠΑ, η Ελλάδα επιμένει σε ένα παλαιό και μη αναπτυξιακό μοντέλο επιχειρηματικότητας.

Οπου φύγει-φύγει οι φοιτητές: Πάνω από 5.500 έκαναν αίτηση για μετεγγραφή



 «Βροχή» πέφτουν οι αιτήσεις των φοιτητών για μετεγγραφή. Μόνο τις δύο πρώτες ημέρες της διαδικασίας 5.538 εισαγμένοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ έκαναν την αίτηση να μεταφερθούν σε άλλο τμήμα ή σχολή.

Ακρίβυνε το καλάθι της νοικοκυράς -Ανοδος τιμών σε 31 είδη πρώτης ανάγκης μέσα στην κρίση



Βαθιά το χέρι στην τσέπη αναγκάζονται να βάλουν τα νοικοκυριά, για να αγοράσουν τα είδη πρώτης ανάγκης. Σε σύνολο 54 ειδών διατροφής, φροντίδας σπιτιού και υγιεινής, οι τιμές έχουν ανατιμηθεί από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Αύγουστο του 2014 στα 31 από αυτά με το ποσοστό να φτάνει ακόμη και το 13,75%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.