Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Προσοχή! Τι σημαίνει ο πόνος στο δεξί μέρος του στήθουςΕπειδή η καρδιά βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της θωρακικής κοιλότητας, οι άνθρωποι συνδυάζουν συνήθως τον πόνο στην περιοχή αυτή με καρδιακά προβλήματα.

Απεργούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας το ΣαββατοκύριακοΣε 48ωρη απεργία, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4 και 5 Οκτωβρίου), προχωρούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, αντιδρώντας στην υπουργική απόφαση που δίνει στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) πρόσβαση στους λογαριασμούς των τελών διαδρομής αεροναυτιλίας, «για να καλύπτει άμεσες ταμειακές του ανάγκες».

Κλειδώνει το σχέδιο της έκτακτης ρύθμισης για τα «κόκκινα» δάνειαΚοντά σε συμφωνία φαίνεται να βρίσκεται η κυβέρνηση με την Τρόικα για τη ρύθμιση των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων.

Σοκ: Η γερμανική Hochtief χρωστάει 600 εκατ. ευρώ φόρους στο ΔημόσιοΟ μεγαλύτερος φοροφυγάς στην Ελλάδα αποδείχθηκε η γερμανική εταρεία Hochtief, η οποία διαχειριζόταν το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», για μη απόδοση ΦΠΑ και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη διεκδίκηση των 600 εκατ. ευρώ.