Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Όταν τα παράθυρα... μιλάνε



Αν σταματήσετε και ακούσετε προσεκτικά τι συμβαίνει στο σπίτι σας, θα διαπιστώσετε ότι τα παράθυρά σας… «μιλάνε» και προσπαθούν να σας παρέχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες! Όπως για παράδειγμα, για το αν υπάρχει αρκετή υγρασία, ή αν έχετε απώλειες στη θερμότητα.

Ιστορίας τρέλας και κοινωνικού μερίσματος- Το διεκδικούν εισοδηματίες, με πισίνα και ακίνητα



Αντιμέτωποι με απίστευτες περιπτώσεις ανέχειας, αλλά και εξόφθαλμα προκλητικές υποθέσεις έρχονται καθημερινά οι άνθρωποι του υπουργείου Οικονομικών που εξετάζουν τις αιτήσεις για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδίατρου που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στα Ιωάννινα



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με αντίστοιχη διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 47χρονου αλλοδαπού, παιδιάτρου, ο οποίος συνελήφθη την 28.04.2014, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για κακουργηματικής μορφής πορνογραφία ανηλίκων. Πρόκειται για τον (επ.) ZAHARIEV (ον.) ZVETLOZAR του Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία.

Επισκέψεις σε Β.Τζουμέρκα, Πέρδικα Θεσπρωτίας και Κόνιτσα η "Συμμαχία Ηπειρωτών" του Γ. Ζάψα



Την πλήρη αντίθεσή της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» σε μια ενδεχόμενη εκτροπή του Αώου εξέφρασε σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Ζάψας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον δήμο Κόνιτσας.

Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους και το σχεδιασμό της νέας περιόδου για την Π.Ε. Άρτας παρουσίασε απόψε ο Αλέξανδρος Καχριμάνης



Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης» στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.