Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Διατροφή για αντιμετώπιση της υπερλιπιδαιμίαςΥπολογίζεται ότι, σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου ένας στους δύο ενήλικες εμφανίζει κάποιας μορφής δυσλιπιδαιμία, από ήπια έως σοβαρή.
Στην Ελλάδα, δεδομένα από μελέτη στην περιοχή της Αττικής, έδειξαν ότι το ποσοστό των ενηλίκων με διαταραγμένα επίπεδα ολικής χοληστερόλης είναι 49% και 52% για τους άνδρες και τις γυναίκες αντίστοιχα.

Επιχειρηματίας ετών 95: Το νέο κόλπο φοροδιαφυγής με εταιρείες- βιτρίναΟλοένα και συχνότερα τον τελευταίο καιρό γίνεται γνωστό πως εντοπίστηκαν ηλικιωμένοι με υπέρογκα χρέη προς το Δημόσιο. Οι περιπτώσεις μόνο συμπτωματικές δεν είναι. Γιατί το νέο κόλπο της φοροδιαφυγής έχει... κωδικό «Επιχειρηματίας ετών 95».

Πόσοι δορυφόροι υπάρχουν πάνω από τα… κεφάλια των κατοίκων της Γης -Πού βρίσκονται, ποιος ο ρόλος τουςΗ βοήθεια που έχουν προσφέρει στις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό του μοιραίου Boeing έχουν στρέψει ξανά το βλέμμα ψηλά προς τον ουρανό. Πόσοι δορυφόροι υπάρχουν όμως σε τροχιά γύρω από τη Γη;

Αυτές είναι οι 10 υπερ-τροφές που θωρακίζουν τον οργανισμό των παιδιώνΕίναι σημαντικό για τα παιδιά να χτίζουν έναν υγιή οργανισμό από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής τους. Ωστόσο ορισμένα διατροφικά στοιχεία συμβάλουν περισσότερο στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού τους.