Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης περίπου εξήντα κιλών στο Κεφαλόβρυσο



Στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας  συνέλαβαν, χθές (26.05.2014) το πρωί, στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, έναν 28χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας ενώ αναζητούνται και τρεις ακόμα συνεργοί του, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.

Εντονο παρασκήνιο για τον ανασχηματισμό -Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στην κυβέρνηση



Λαμβάνοντας το μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι από την κάλπη των Ευρωεκλογών ο πρωθυπουργός αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος. Ο Αντώνης Σαμαράς σε συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο αναμένεται να ανακατέψουν την κυβερνητική τράπουλα με την είσοδο εξωκοινοβουλευτικών στελεχών, αλλά και αλλαγές στα κοινωνικά υπουργεία.

Τελικά αποτελέσματα Ευρωεκλογών: Νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 3,87 μονάδες -ΣΥΡΙΖΑ 26,58%, ΝΔ 22,71%



Νίκη ΣΥΡΙΖΑ με τελική διαφορά 3,87 μονάδες καταγράφει το απότελεσμα των φετινών Ευρωεκλογών με την καταμέτρηση να ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας. Το κόμμα της αντιπολίτευσης συγκέντρωσε 26,58% και η ΝΔ 22,71%.
Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τις δημοσκοπικές εκτιμήσεις των τελευταίων μηνών που ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ να αναδεικνύεται πρώτο κόμμα και τη Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.