Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ρίξτε την πίεσή σας σε 10 λεπτά

Και ξαφνικά στα «καλά καθούμενα» σας πιάνει ένας περίεργος πονοκέφαλος, ο οποίος συνοδεύεται από ζάλη, βοή στα αυτιά και θολή όραση. Μήπως πρόκειται για απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης;
Παρά το γεγονός ότι πολλοί υπερτασικοί αντιμετωπίζουν αυτά τα συμπτώματα, η αλήθεια είναι ότι η υψηλή αρτηριακή πίεση σπάνια προκαλεί συμπτώματα. Για το λόγο αυτό αποκαλείται και.. «σιωπηλός δολοφόνος».

Στα Γιάννινα βρέθηκε χθες ο Αντώνης Σαμαράς στο π[λαίσο της προεκλογικής του περιοδείας

Επίσκεψη στα Γιάννινα  πραγματοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αμέσως μετά την άφιξή του επισκέφθηκε το Μέγαρο της Αστυνομίας στα Ιωάννινα.
Τον κ. Σαμαρά συνόδευαν η βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, ο υφυπουργός Υγείας, βουλευτής Θεσπρωτίας, Αντώνης Μπέζας και οι βουλευτές Ιωαννίνων, Σταύρος Καλογιάννης και Κώστας Τασούλας.

Ανακοίνωση για τις επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου

Από την Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρεις Ηπείρου ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014:
Την προσεχή Κυριακή 25 Μαΐου 2014, διεξάγονται στην χώρα μας οι Ευρωεκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και οι επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές (Δημοτικές και Περιφερειακές).

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18ης ΚΑΙ 25ης ΜΑΙΟΥ

Η «Συμμαχία Πολιτών» του Δήμου Ζίτσας, ο επικεφαλής της Χρυσόστομος Βούζας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού,
αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τους δημότες, που μας στήριξαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμέναμε, ούτε αυτό που επιθυμούσαμε. Επίσης όμως δεν είναι αυτό που θα δώσει νέα προοπτική στο Δήμο μας. Δεν καταφέραμε να πείσουμε την πλειοψηφία των συνδημοτών μας, για το όραμά μας.
Η πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική μας και την αναλαμβάνουμε.

Η «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» για την επίσκεψη του κ. Σαμαρά στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης

Τουλάχιστον ανησυχητική μπορεί να χαρακτηριστεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους  της  Ηπείρου, στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης.  Και αυτό, γιατί σε μια εποχή  που οι fast-track επενδύσεις προωθούνται από την πολιτική ηγεσία, ολόκληροι αρχαιολογικοί χώροι παραχωρούνται σε αμφίβολους επενδυτές, η αρχαιολογική νομοθεσία παραβιάζεται πρακτικά, αλλά και θεσμικά και η περιουσία του Υπουργείου Πολιτισμού εκχωρείται σε ιδιώτες δια του ΤΑΙΠΕΔ, δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Δήλωση του επικεφαλής της "Δημοτικής Συνεργασίας" Ανδρέα Ε. Νταή, μετά τις εκλογές τις 18ης Μαΐου

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Δημοτική Συνεργασία στο Δήμο Ηγουμενίτσας και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι για μας η επιλογή τους αυτή  αποτελεί όχι μόνο μεγάλη τιμή, αλλά και βαρύ χρέος για να συνεχίσουμε από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου τον αγώνα για το Δήμο που μας αξίζει.
Ευχαριστώ τους φίλους που εργάστηκαν στο πλευρό του συνδυασμού μας, στο πλευρό της Δημοτικής Συνεργασίας και τους υποψηφίους μας που έδωσαν τον αγώνα τους κάτω από αντίξοες συνθήκες, ενάντια σε κατεστημένες λογικές και πρακτικές.

Αντιμετωπίστε τις ραγάδες αποτελεσματικά και μόνιμα με το συνδυαστικό πρωτόκολλο Fractional Laser και PRP!

 Άμεσα αποτελέσματα σε λίγες μόνο επισκέψεις
με την εμπειρία και την επιστημονική εξειδίκευση της Cosmetic Derma Medicine!
 Γυναίκες ή άνδρες, οι ραγάδες δεν κάνουν διακρίσεις στο που θα εμφανιστούν! Από τα σημαντικότερα αισθητικά προβλήματα σχετικά με την εικόνα του δέρματος μας που απασχολεί μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού και συχνά θυμόμαστε την ύπαρξη τους στο σώμα μας λίγο πριν βγούμε στην παραλία. Οι ραγάδες αλλοιώνουν την υφή του δέρματος καταστρέφοντας την εικόνα μιας ομοιόμορφης επιδερμίδας και συχνά ευχόμαστε την εξαφάνισή τους χωρίς να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να απαλλαγούμε ολοκληρωτικά από την παρουσία τους γρήγορα, αποτελεσματικά και με μηδαμινό χρόνο ανάρρωσης.

Η Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» για την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών

 «Επιτακτικό είναι το αίτημα για ανανέωση συμπεριφορών και πρακτικών στο Δήμο μας»
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της κος Άρης Μπαρτζώκας ευχαριστούμε θερμά τους περίπου 4.000 πολίτες του Δήμου Ιωαννιτών που με την ψήφο τους και την προσωπική τους υπέρβαση έδωσαν στην παράταξή μας το ποσοστό του 8,30%, το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει πάρει ανεξάρτητη παράταξη μέχρι σήμερα. Η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο με 2 δημοτικούς συμβούλους σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την παράταξή μας και για την πόλη.

Συνελήφθη 40χρονος Ρομά για κλοπή καλωδίων χαλκού από αγρόκτημα στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας,  κλοπή καλωδίων χαλκού από αγρόκτημα στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 40χρονου ημεδαπού Ρομά.

Η ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΘΩΜΑ ΜΠΕΓΚΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Γιαννιώτισσες και Γιαννιώτες,
Την ερχόμενη Κυριακή καθορίζουμε την πορεία της πόλης μας για τα επόμενα  πέντε χρόνια.
Η απόφασή μας πρέπει να χαρακτηρίζεται από ευθύνη, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.
Για εμάς, δεν υπάρχουν διλήμματα.
Η ΔΗΜ.ΑΡ Ιωαννίνων, στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών,  θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις την συμπαράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

 Η παράταξή μας ευχαριστεί ολόψυχα όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας. Μια προσπάθεια έντιμη στο πεδίο της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής.
Ο πλούτος της ανεξάρτητης κίνησής μας ήταν οι  άξιοι νέοι και έμπειροι πολίτες που συνεργαστήκαμε για τη συγκρότηση της παράταξης και του ψηφοδελτίου της Συμμαχίας Ηπειρωτών στα Γιάννενα, στην Άρτα, στη Θεσπρωτία και  στην Πρέβεζα.

ΔΗΛΩΣΗ Θ.ΟΙΚΟΝΟΜ ΟΥ ΥΠΕΡ ΘΩΜΑ ΜΠΕΓΚΑ

Η Προοδευτική, ακηδεμόνευτη, αυτοδιοικητική υποψηφιότητα του Θωμά Μπέγκα είναι μια ευκαιρία να αναδείξουν με την στήριξή τους οι προοδευτικοί πολίτες τα συγγενή ιδεολογικά χαρακτηριστικά που μπορούν να ενώσουν ξανά, τον δημοκρατικό κόσμο.
Όταν περάσουν τα μνημόνια, ο πολιτικός χάρτης θα σχεδιαστεί – αν ήδη δεν σχεδιάζεται - βάση των ιδεολογικών και κυρίως κοινωνικών αξιών και αρχών του λαού μας.
                                                                ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
                                              ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΔΗΜΑΡ


Αυξημένες κατά 16,6% οι πωλήσεις της ζυθοποιίας «Fix» το 2013

Τρίτο συνεχόμενο έτος πλήρους λειτουργίας της επιχείρησης με τη σημερινή μορφή της
Διψήφια ποσοστιαία αύξηση πωλήσεων, η οποία παραπέμπει ενδεχομένως σε
περαιτέρω διεύρυνση του μεριδίου της στην εγχώρια αγορά, κατέγραψε το 2013 η βιομηχανία μπίρας Ολυμπιακή Ζυθοποιία, η οποία είναι γνωστή με το σήμα FIX και παράγει την ομώνυμη μπίρα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Ριτσώνα Εύβοιας, απασχολώντας 200 εργαζομένους.