Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Δείτε πώς εξαπλώνεται ο καρκίνος στο σώμα (βίντεο)



Ο καρκίνος πλήττει σχεδόν κάθε όργανο και σύστημα και σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να «μεταπηδήσει» από το αρχικό σημείο εκδήλωσής του σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος.

Όζοι θυρεοειδούς: Τι είναι και με ποια συμπτώματα εκδηλώνονται



Οι όζοι του θυρεοειδούς είναι συμπαγείς ή γεμάτες υγρό μάζες ιστού που σχηματίζονται στο θυρεοειδή, το μικροσκοπικό αδένα σε σχήμα πεταλούδας που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το οστό της κλείδας και «αγκαλιάζει» την τραχεία.
Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, οι όζοι είναι καλοήθεις και σε πολύ μικρό ποσοστό ευθύνονται για καρκίνο στο θυρεοειδή.

Το ΔΝΤ μένει, η μικρή τεχνική παράταση, έρχεται



Το ΣΥΡΙΖΑ “δείχνει” για άλλη μία φορά ως υπεύθυνο για ενδεχόμενο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα η κυβέρνηση, εμμένοντας στις θέσεις της για το δημοσιονομικό κενό και τη μη λήψη μέτρων όσον αφορά σε μισθούς και συντάξεις, αλλά αποδεχόμενη πλέον την παραμονή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη χώρα.

Ασφαλιστικό: Ποιες συντάξεις θα μειωθούν



Μπορεί το μεγάλο «αγκάθι» της διαπραγμάτευσης να είναι, φαινομενικά, η διαφωνία στο δημοσιονομικό κενό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr, ο μεγάλος «μπελάς» είναι σίγουρα το ασφαλιστικό.