Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε online αν έχετε ενεργή Ασφαλιστική ΙκανότηταΤο ΙΚΑ δίνει, πλέον, τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του να ελέγχουν αλλά και να ενημερώνονται από τον υπολογιστή του σπιτιού τους, μέσω μίας απλής ηλεκτρονικής υπηρεσίας, εάν διαθέτουν ενεργή Ασφαλιστική Ικανότητα, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο υποκατάστημα του Οργανισμού.

Ολα όσα είπε ο Βαρουφάκης στο Eurogroup και τα κείμενα που κατέθεσεΤο υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα τον φάκελο παρουσιάσεων του Γιάνη Βαρουφάκη στις δύο συνεδριάσεις του Eurogroup, μαζί με τα non papers τεκμηρίωσης που κατέθεσε η διαπραγματευτική ομάδα στις 11 και 16 Φεβρουαρίου.

Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση για τις 100 δόσεις: Καταργούνται οι προσαυξήσεις 10%, 20%, 30% για ληξιπρόθεσμα χρέηΣήμερα αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή η κυβέρνηση τη νέα νομοθετική ρύθμιση για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορολογούμενων σε έως και 100 δόσεις.

Ολο το παρασκήνιο της επιλογής Παυλόπουλου - Γιατί «κάηκε» ο ΑβραμόπουλοςΕδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες – περίπου τον Δεκέμβριο, πριν την υπόδειξη του Σταύρου Δήμα από τον Αντώνη Σαμαρά – είχε ακουστεί για πρώτη φορά το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ.