Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ποιοι αγρότες απαλλάσσονται από τα βιβλία



Απαλλάσσονται από την τήρηση βιβλίων και την έκδοση στοιχείων, από την 1.1.2014, οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ, οι οποίοι κατά την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο, πραγματοποίησαν ακαθάριστα έσοδα από την πώληση αγροτικών προϊόντων παραγωγής τους και την παροχή αγροτικών υπηρεσιών μέχρι 15.000 ευρώ και έλαβαν δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης μέχρι 5.000 ευρώ.

Γκρεμίζουν τα μνημόνια τα δικαστήρια



Με το απόλυτα νομικά τεκμηριωμένο αυτό σκεπτικό, εκατοντάδες δικαστές σε όλη την Ελλάδα εκδίδουν αποφάσεις που απαλλάσσουν χιλιάδες πολίτες από τον κίνδυνο φυλάκισής τους, κατάσχεσης σπιτιών ή ακόμα και απειλή για την επιβίωση των ίδιων ή των οικογενειών τους, λόγω χρεών σε τράπεζες, εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία.

Πρώτη αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας χωρίς εγχείριση



Χειρουργοί στη Γαλλία κατάφεραν να αντικαταστήσουν με επιτυχία την αορτική βαλβίδα σε δύο ασθενείς χωρίς να χρειαστεί να τους ανοίξουν το στήθος στη διάρκεια της επέμβασης.

Χωρίς πιστοποιητικό της ΔΟΥ η μεταβίβαση ακινήτων



Μεταβιβάσεις ακινήτων χωρίς πιστοποιητικό της ΔΟΥ, που να δείχνει ότι την τελευταία διετία έχουν δηλωθεί τυχόν μισθώματα από αυτά, θα μπορούν να κάνουν οι φορολογούμενοι!

H κανέλα το νέο θαύμα της ομορφιάς



Μέχρι τώρα έχουμε πάρει απόφαση ότι υπάρχουν πολλά θαύματα για την ομοριφά μας κρυμμένα στη κουζίνα μας. Λάδι καρύδας, αβοκάντο, μέλι όλα τα αγαπημένα μας snacks κάνουν καλό και στην ομορφιά μας. Τώρα βρήκαμε και μια λίστα για το τι μπορέι να κάνει η κανέλα και ενθουσιαστήκαμε!

Συνελήφθησαν στο Ράγιο Θεσπρωτίας δύο Έλληνες έμποροι ναρκωτικών με 216 κιλά κάνναβης

Κατασχέθηκαν περισσότερα από  (216) κιλά  κάνναβης, ενώ για τη διακίνηση χρησιμοποιήθηκαν δύο αυτοκίνητα
Μεταξύ άλλων, μετά από έρευνα στο σπίτι του ενός δράστη κατασχέθηκαν (211) πλαστά χαρτονομίσματα και ένα περίστροφο κρότου
Χθες (10-03-2014) το πρωί στο Ράγιο Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν δύο εμπόρους ναρκωτικών, που  μετέφεραν  περισσότερα από (216) κιλά κάνναβης.
Πρόκειται για  δύο Έλληνες, ηλικίας 52 και 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της  μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών,   πλαστογραφίας  και παράνομης οπλοκατοχής.
Αναλυτικότερα, ύστερα από μεθοδική αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκαν χθες το πρωί στο Ράγιο Θεσπρωτίας δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα να κινούνται ύποπτα και ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο.

Έως 14 Μαρτίου οι αιτήσεις νέων, που επιθυμούν να ψηφίσουν ως ετεροδημότες



Έως την Παρασκευή 14 Μαρτίου θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση- υπεύθυνη δήλωση στον δήμο διαμονής τους ή σε ΚΕΠ που θα την προωθήσει στον δήμο διαμονής τους, οι νέοι που αποκτούν για πρώτη φορά δικαίωμα ψήφου και επιθυμούν να ψηφίσουν ως ετεροδημότες στις ευρωεκλογές.