Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Το τρίπτυχο της επιτυχίας για την οριστική απώλεια βάρουςΦως στα μυστικά της διατήρησης του σωματικού βάρους έρχεται να ρίξει η επιδημιολογική μελέτη, MedWeight που διεξάγεται από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και συμπληρώνει πλέον δύο έτη ζωής, η οποία μελετά σε βάθος χρόνου τη διατήρηση της απώλειας βάρους.

Εφάπαξ με διαδικασίες εξπρές για 50.000 συνταξιούχουςΞεμπλοκάρει η καταβολή εφάπαξ και μερισμάτων, καθώς τα Ταμεία θα δώσουν μέχρι το τέλος του έτους 420 εκατομμύρια ευρώ σε περίπου 50.000 ασφαλισμένους.

Ελ. Βενιζέλος: Καταναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω κρίσης πανικούΑναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ένα αεροσκάφος της εταιρίας Emirates, όταν ένας από τους επιβάτες έπαθε κρίση πανικού.

Ολοι τρέχουν να πάρουν το ΦΠΑ πίσω -Τσουνάμι αιτήσεωνΒροχή αιτήσεων από επιχειρήσεις για υπαγωγή στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ προκειμένου να μπορέσουν να επωφεληθούν και να μην υποβάλλουν να μην πληρώσουν ΦΠΑ εάν δεν τον έχουν πρώτα εισπράξει από τους πελάτες τους.