Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Δυσανεξία στη γλουτένη: Αναγνωρίστε τις προειδοποιητικές ενδείξεις



Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τη γλουτένη. Αρκετά άτομα παρουσιάζουν ευαισθησία ή δυσανεξία στη συγκεκριμένη πρωτεΐνη, με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τα προϊόντα που την περιέχουν, δηλαδή τρόφιμα με βάση το σιτάρι, το κριθάρι ή τη σίκαλη.

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες



Βροχερή αναμένεται να είναι η πρώτη εβδομάδα του φθινοπώρου
 Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, θα σημειωθούν σήμερα Τρίτη, κυρίως στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια.
Βελτιώνεται ο καιρός από την Πέμπτη.

"Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά". "Θα τα πούμε την Τετάρτη" η απάντηση Bενιζέλου. Θερμή υποδοχή στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου



Έχουν περάσει σχεδόν 7 χρονια απο την σφοδρή σύγκρουση Παπανδρεου - Βενιζέλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλα το σκηνικό χθες βράδυ στο Ζάππειο Μεγαρο έδινε την αίσθηση οτι δεν πέρασε ουτε μια μέρα.

Δύο πρόσθετα προγράμματα του ΟΑΕΔ για ανέργους ηλικίας 25 έως 66 ετών



Ειδήσεις βγήκαν από την πρώτη σύσκεψη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης. Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr τα καλά νέα αφορούν την υλοποίηση πρόσθετων προγραμμάτων που θα προκηρύξει ΟΑΕΔ το επόμενο διάστημα εκτός απο αυτά που είχαν ανακοινωθεί για υλοποίηση μέσα στο 2014.

Εχασε τη μάχη με το θάνατο ο Αντώνης Βαρδής σήμερα τα ξημερώματα



Η ασθένεια του ήταν μακρά και δύσκολη. Τελικά ο Αντώνης Βαρδής απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα. Ο κορυφαίος και εξαιρετικά δημοφιλής Αντώνης Βαρδής νοσηλευόταν επί δυο μήνες στο νοσοκομείο Υγεία, το οποίο και εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση.

Ο νέος χάρτης με τις εκπτώσεις και τις απαλλαγές του ΕΝΦΙΑ: Ενα εκατ. πολίτες γλιτώνουν το φόρο



Το υπουργείο Οικονομικών θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες στη Βουλή νέα νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα διορθωθούν τα λάθη και οι αδικίες που ο ΕΝΦΙΑ έφερε στα εκκαθαριστικά του νέου φόρου ακινήτων, αλλά και τα υπέρογκα ποσά που κλήθηκαν να πληρώσουν οι περίπου 600.000 φορολογούμενοι-ιδιοκτήτες οικοπέδων σε 4.000 οικισμούς που βρίσκονται εκτός του συστήματος αντικειμενικών αξιών.