Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Στη στήριξη του Πανεπιστημίου από το Δήμο, τη συνέχιση ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, την ανάγκη σεβασμού των πεζόδρομων και την υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας αναφέρθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρης Παπαδόπουλος

Συνεχίζεται από το Δήμο Ιωαννιτών η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών η οποία μπορεί να ανέλθει μέχρι και στις 48 δόσεις.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοτικής Αρχής Δημήτρης Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια δηλώσεων τόνισε ότι ο Δήμος προχωρά στον διακανονισμό αυτό, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι συνδημότες μας.
Όσοι λοιπόν έχουν οφειλές προς το Δήμο μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην ταμειακή υπηρεσία προκειμένου να γίνει ρύθμιση σε 26 συνολικά δόσεις.
Εάν οι πολίτες είναι συνεπείς στον πρώτο αριθμό δόσεων και ανταποκριθούν στις μηνιαίες υποχρεώσεις τους μπορούν στη συνέχεια να υποβάλλουν αίτηση προς την Οικονομική Επιτροπή ώστε να υπάρξει επέκταση του χρόνου εξόφλησης η οποία μπορεί να φτάνει μέχρι και τις 48 μηνιαίες δόσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση αφορά σε όλων των ειδών τις οφειλές με εξαίρεση όσες προέρχονται από συμβάσεις και μισθώματα ακινήτων του Δήμου.
Ο κ. Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια των δηλώσεων επανήλθε στην ανάγκη σεβασμού των πεζοδρόμων. Τόνισε με έμφαση ότι οι πεζόδρομοι που ολοκληρώνονται και παραδίδονται στους πολίτες δεν μπορούν να μετατρέπονται σε χώροι στάθμευσης ούτε να καταλαμβάνονται με την αυθαίρετη τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
Η φορτοεκφόρτωση για την εξυπηρέτηση των καταστημάτων πρέπει να γίνεται από τις επτά μέχρι τις εννέα το πρωί ενώ οι κάτοικοι που διαθέτουν ιδιόκτητο πάρκινγκ θα πρέπει να απευθύνονται στην Τεχνική Υπηρεσία ώστε να τους χορηγηθεί η ειδική άδεια.
Ο εκπρόσωπος τύπου αναφέρθηκε στη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας που άναψε για τη χειμερινή Ολυμπιάδα.
Η φλόγα θα διέλθει από τα Γιάννινα την ερχόμενη Πέμπτη στις δύο και μισή το μεσημέρι και ο βωμός θα ανάψει στην πλατεία Μαβίλη. «Η διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας εντάσσεται στο σύνολο των ενεργειών που υλοποιεί ο Δήμος με στόχο την προβολή της πόλης στο εξωτερικό», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου